2009 Honda VFR 1000?

Geçtiğimiz günlerde internet bloglarında yayınlanan bazı haberler VFR ‘nin tasarımının değişeceğini hatta VFR ‘nin tamemen yenileneceğini yazıyordu. Motociclismo.es sitesi ise yeni Honda VFR 1000 ‘den bahsetti.

İhtişamlı VFR bekleneni gerçekten yapıyormuydu? Yoksa haberler sadece söylentiden mi ibaretti? MotoGP ‘de yarışan RC 211V ‘nin güç ünitesinin bir versiyonu düşünülen VFR ‘nin 5 silindirli 990 cm³ V motora sahip olacağı iddia edilirken Totalbike sitesi araçla ilgili bir fotoğraf yayınladı bile.

İspanyol Motociclismo.es sitesinde yayınlanan fotoğraf:
hondavfr20091lh5ae2.jpg

Macar Totalbike sitesinde yayınlanan fotoğraf:
2009hondavfr1000vc3cz4.jpg

Motorevue sitesinde yayınlanan fotoğraf:
45496019cn0ec8.jpg

Kaynak:Moto Aktuel

Moderatör tarafında düzenlendi:
vfr touring özelliklerini yavaş yavaş kaybedecek gibi görünüyor,bu koyu yeşil ve alttaki siyaha benzeyen resmen racing motosikletler gibi görünüyor

benim yurtdışı kaynaklı bir gazete de okuduğum habere göre,honda eskisi gibi v4 motorlara geri dönecekmiş,hatta 1000rr ın yerini vfr alacakmış!ama tabi sadece bir söylenti

benim yurtdışı kaynaklı bir gazete de okuduğum habere göre,honda eskisi gibi v4 motorlara geri dönecekmiş,hatta 1000rr ın yerini vfr alacakmış!ama tabi sadece bir söylenti

Bende öyle düşünüyorum. Son günlerde birçok forumda hondanın v4 motorlu 1000cc'lik motorlarının tasarımları dolaşıyor.

Honda 1999-2000 yıllarında rc 51 isimli v4 1000cc motor üretmişti. Fakat sonradan neden üretimini durdurdu anlamadım dogrusu:silent:
Bildigim kadarı ile v motorlar sıralı silindirli motorlara göre daha fazla tork üretiyorlar

rc 51

Ooohooo... inanmayın bu fotoğraflara, transalp için de yayınlanan bir tasarım
olmuştu ama sonucun onunla alakası bile yok :p

ss makinaların kronik hastalığı olan düüşük devirdeki tork eksikliğine çözüm v4 motorlar,aynı zamanda daha uzun ömürlü

yaa bu motor sport touring değilmiydi ? bu motor resmen super sport olmuş yaaw ama güzel de olmuş yani :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzelmiş alayım seneye yaza bi tane para var huzur var:queen::queen::queen:

İnanılmaz derecede berbat bir tasarım, turingle görüntü olarak alakası bile yok.

Bence hiç boşu boşuna bunu çıkartmasınlar. Bu tarz bir motora binmek isteyenler 2007 ve öncesi kasa 1000rr alır paranın üstüde cebine kalır.:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İnanılmaz derecede berbat bir tasarım, turingle görüntü olarak alakası bile yok.

Bence hiç boşu boşuna bunu çıkartmasınlar. Bu tarz bir motora binmek isteyenler 2007 ve öncesi kasa 1000rr alır paranın üstüde cebine kalır.:bounce:

O zaman ben onu alayım paramda cebimde kalsın:pDoğru diyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar