Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bencede süper bir gezi olmuş,manzaralar nefis buram buram deniz kokuyor,tekerin düz bassın
Kocaeli'deyken bende çok giderdim Bağırganlı'ya anılarım canlandı.Güzel bir gezi olmuş,paylaşım için teşekkürler.
vay be dizi çekilir buralarda super görüntüsü var
cennet be oralarr
cok güzel bi gezi olmuş .benzin fiyatlari coşmuş . en kötüsüde hepimizin koyun gibi sessiz kalması ! bende dahil ..
bu arada o çukur çok ürkütücü bi yermiş..
kadri abime ne kadar kızsamda kandıraya kadar gelip beni çağırmadığı için genede güzel gezi olmuş dönüş yolundada bana yakalandı sizlerden önce haberim oldubi dahakinde kısmet olursa beraber gideriz deme kadri abi:wiinkk:
Manzaraya hasta oldum :cat:
harika bi gezi olmuş tesekkürler fotolar deniz kayaçlar süper havalar ısınınca ilk işim oraları görmek![]()
bencede süper bir gezi olmuş,manzaralar nefis buram buram deniz kokuyor,tekerin düz bassın
2009 yılını çok güzel bir gezi ile kapatmışsın. Deniz de inadına çok güzelmiş. Mevsime aldırmadan insanın yüzesi geliyor. Manzara güzel, kayalıklar çok ilginç. Gerçekten gezilmesi gereken yerler. Paylaşım için teşekkürler. Bütün zamlara inat 2010 yılı motorcular için güzel bir yıl olsun. İyi seeneler.
Güzel bir gezi olmuş, inşallah hep beraber gideriz baharda..
Çok güzel olur baharda oralar,
memleketim...
Benim Guzel Karadenizim![]()
motor için çok keyifli bir yol izmit gişelerden çıkınca kandıraya doğru kıvrım kıvrım asfalt kefkene kadar
daha nice zamlı benzinli gezilere.
iyi birşey mi söyledim kötü birşey mi ben de anlamadım ya neyse ?
güzel gezi olmuş bende izmit dogma büyümeyim kandıra kefken kerpe çok gittim ama burayı cıkaramadım nerede kalıyor merakıma mazur görün belkide adı sonradan degişti mi acaba diye meraklandım![]()
güzel gezi olmuş bende izmit dogma büyümeyim kandıra kefken kerpe çok gittim ama burayı cıkaramadım nerede kalıyor merakıma mazur görün belkide adı sonradan degişti mi acaba diye meraklandım![]()
alacaksın yanına hamsiyi vuracaksın kendini yollara yakacaksın ızgarayı kılçık mılçık ayırmadan kafasını kopartıp atacan ızgaraya sonra direk mideyeee inş. bizede gezmek nasip olur karadenizi
çok güzel bir gezi olmuş... allah izin verirse büyüyüp ehliyetimi alınca bende gitcem karadenize. fotolar için teşekkürler
Kadri ağabey, harikasın.
Yaz gelsin, şu sahili görmeye gidelim.
.....Güzel paylaşım olmuş,fotolar kart postallık ,Yeni yılda da yeni ve güzel gezilerinizn devamını DİLİYORUM![]()
Küçük motorla harika gezi.demekki insan isteyince herşey oluyor.![]()
çok güzel olmuş arkadaşım.eline ve yüreğine sağlık..