Değerli Toraman bey, yazı ve gezilerinizin tamamını bu akşam inceledim. Gezilerinizin hepsi ve fotoğraflar bir harika.
Sizin gibi benim de Motosiklet ve fotoğraf çekimi, özel hobilerimin dahilinde. Bu arada Yaşım 52. 4-5 aya kadar inşallah nasip olursa emekliye ayrılacağım. Şu an için Erzincan'dayım. Keeway Partner CUB bir motosikletim var ve kendi çapımda Buralarda geziler yapıp, mümkün mertebe fotoğraflayıp, daha aktif olarak katılımda bulunduğum diğer bir motosiklet forum sitesinde arkadaşlarla paylaşıyorum.
Batıya döndüğümde daha iyi bir motosiklet alma ve arayışı içinde olduğumdan; Kymco People S ve SYM HD 200'ü takibe aldım. Ama Ekonomi ve performans olarak Kymco daha ağır basacak gibi.
Unutmadan! Fotoğraf makinanızın marka ve pixel'i nedir? çünkü; fotoğraf kalitesi çok iyi.
Görüşebilmek dileğiyle.
Yapmış olduğum fotoğraf çekip paylaşımda bulunduğum gezilerimi beğendiğiniz için çok teşekkür ederim.:rendeer:
Yıllardır bisiklet dahil ne kullandıysam fotoğraflarını çekmişimdir.

Bir hastalık gibi birşey sanki..
Özellikle siteye üye olduktan sonra paylaşımda bulunmak adına daha fazla fotoğraf çektim. Bence fotoğrafı güzelleştiren en önemli etken çektiğin fotoğrafa içindeki sevgiyi vermektir.:cat: Sonrası gelir zaten...
Yapmış olduğum geziler sağolsunlar gerek kayıtlı gerekse misafir üyelerimiz tarafından çok beğenildi takip edildi.:cat:
2010 yılına adım attığımızdan beri henüz gezi yazısı hazırlamadım. Bunda scooterimi satılığa çıkarmamın da etkisi vardır herhalde;
http://www.sahibinden.com/kocaeli_n...ple_s_200-82WQQaXQQ21060386WQQpXQQdisplayitem
Tarz olarak scooteri bırakıp vitesli düşünüyorum ama bu kararımdan vazgeçebilirim de...Her an herşey olabilir.:mrgreen:
Bu arada emekliliğiniz şimdiden hayırlı olsun.:cat:
Düşündüğünüz motor olarak Kymco People S 200 ü rahatlıkla tavsiye edebilirim. Tabi son karar sizin fazla etkilemekte istemem.
Fotoğraf makinam digital Samsung Digimax Cyber630-6 megapixel. Soğuk havalarda bazen nedense tutukluk yapıyor onun haricinde memnunum.
Size iyi günler kazasız belasız yolculuklar diliyorum.:cat: