2009 CBR600RR Renkleri / Muhteşem

Mersin İl Temsilcisi
sarı-siyah olanı unutmuşsun...
ben alsam o rengi alırdım. yoksa kendine mi sakladın ;)

bi de yeni nesil 600rr larda artık ABS varmış..honda sahipleri gerçekten çok şanslı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Neffis makinalar...gerçekten harika..

eksoz hala kuyruk altıymış ben yanlış görmüşüm çok utandım nasıl görememişim
bi de bu hanım kızımız nasıl etekle motora oturmuş hayret yani böyle sürebilirmi acep
terlikou6.jpg

Almanyadaki satış fiyato 12.000 euro yazıor, abs seçeneği de 1.200 euro yazıyor. Yanlış anlamışta olabilirim almancam yok ama böyle sanki :p
Sınırlı renkte üretilenler için de 200 euro fark alıyorlar sanırsam.

Şu motorları birazda uzun boyluları düşünerek yapsalarmış süper olurdu:p TA yı alırken binmiştim sanki yere oturdum :cherry: resmen iki büklüm oluyorsun:farao:

Mersin İl Temsilcisi
Almanyadaki satış fiyato 12.000 euro yazıor, abs seçeneği de 1.200 euro yazıyor. Yanlış anlamışta olabilirim almancam yok ama böyle sanki :p
Sınırlı renkte üretilenler için de 200 euro fark alıyorlar sanırsam.

istediğin için öyle gelmiştir. benim hiç almancam yok ama içimden geleni tercüme ettiğin için tebrikler. "bir de param olsa" nın tercümesi nedir sizde?

Açıkta bir şey bi gördün arkadaşım! :p::fool::

istediğin için öyle gelmiştir. benim hiç almancam yok ama içimden geleni tercüme ettiğin için tebrikler. "bir de param olsa" nın tercümesi nedir sizde?

Benim gözüm 1000RR'da :p O da 14.000 euro (ABS'siz) ..
Türkiye fiyatı 35.000 lira (ABS'li) olur herhal...

Çiçek sözlük:
bir de param olsa (Fakir ama gurulu dili) = oku baban gibi eşşek olma, okuduktan sonra da boş durma (Japon karıncaları misali çalışan isnan dili) = babam sağolsun ( Sağolan babanın dili) = çakal tilkiyim , köpeklere kapan kurar koyunları yirim (uyanık dili)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar