2009 CBR600RR Renkleri / Muhteşem

çok güzeller...

bence bu zamana kadarki en güzel renk serisi. (tabi movistarın yeri ayrı)

TR'ye gelip de alanlar olursa çok şanslılar..

kendi elciklerimle kestim biçtim siteden. buyrunuz

THE END

kaynak: www.honda.com

ve SS tarihindeki en güzel renk

2009-Honda-CBR-600RR.jpg

Son düzenleme:
daha ne olsun siyah ağırlıklı mı olmuş eksoz koltuk altı mı solda mı tam seçemiyom

Daha ne olsun mütiş bir motor. elimde o kadar param olsa değiştiririm hemen. CBR 1000 RR dan daha şık. 1000 liğin 2009 modelinde kafa kısmı başarısız olmuş. koçun tepesi gibi öne çıkmış. estetik katalım derken etmişler içine.

işte varsa yoksa Hoooooooooooooondaaaaaa. =)

CBA

şu beyazlı olan süperde feyk herhalde o yaww değilse çok güzel çok tutulur bence

Ya bu honda cbr 600 lere nekadar qüzel boyalar desenler atıyor yahu hayran kalıyor insan 2. modele..

Malesef Amerika'daki renk seçenekleri bazıları... Avrupaya ne gelecek ne gelmeyecek onlara bakmak lazım. Sonrasında da Türkiyeye ne gelecek ne gelmeyecek onları eledikten sonraaaa.... :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beyazi kiyakmiş :)

Malesef Amerika'daki renk seçenekleri bazıları... Avrupaya ne gelecek ne gelmeyecek onlara bakmak lazım. Sonrasında da Türkiyeye ne gelecek ne gelmeyecek onları eledikten sonraaaa.... :p

Bize gene 3 renk seçeneğini ısıtıp ısıtıp iteleyeceklerini belirtmişsin yani açıkca =)

yahu makinalar çok güzel , ama benim kafama bişey takıldı şimdi bu ön lastikle arka lastiğin boyu aynımı orjinalınde resimlerden pek net seçemedim ama
sanki genişlikleri aynı gibi yada ben yanıldım . .

kedi uzanamadığı ciğeri eliştirirmiş :mrgreen:
çok güzel makina Allah bana nasip etmez inşallah :mrgreen:

boy

@osmaniyeli
daha ne olsun siyah ağırlıklı mı olmuş eksoz koltuk altı mı solda mı tam seçemiyom
Koltuğun altındaki koskoca egsozu farketmemen garip..

@E-M-R-E
benim kafama bişey takıldı şimdi bu ön lastikle arka lastiğin boyu aynımı orjinalınde resimlerden pek net seçemedim
Bütün 600cc Supersport makinalarda lastik boyutları standarttır. Lastik çapı 17 inçtir, kalınlıklar ise ön 120, arka 180..

bize kala kala gene kırmızı-gri kalır oda fazlaya bize neyse

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

yahu makinalar çok güzel , ama benim kafama bişey takıldı şimdi bu ön lastikle arka lastiğin boyu aynımı orjinalınde resimlerden pek net seçemedim ama
sanki genişlikleri aynı gibi yada ben yanıldım . .

kedi uzanamadığı ciğeri eliştirirmiş :mrgreen:
çok güzel makina Allah bana nasip etmez inşallah :mrgreen:

len E tire bilmem ne sen yapma bari bee yuuh dicem yani hadi bunları görmedin benim motorudamı görmedin bee:pr::pr:

yıkıl karşımdan :):queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Moderatör
Biz Türklere nasılsa önüne ne koysan yerler gözüyle bakıyorlar sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar