2008 Suzuki Gsx-r 600 Bakın derim

far dızaynına bayıldım gercı motor bıraz fazla ucuk bı tasarım ben eskı modellerını daha cok begenıorum...bunlar uzay mekıgıne benzıo...

Bu sınıftaki tasarımı iyi olan bir model, bence de şok şekşiii :mrgreen:

Stop lambaları haricinde herşeyi süper olmuş...Ama ben 2007 sine hastayım :queen::queen:

Bütün markların Tasarımlarının artık ne kadar berbat bir noktaya geldiginin son resmidir..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bakalım bu kerataların sonu nereye varacak modeller çok ilgi çekici bunların dizaynırlarına sormak lazım seneye nasıl model çizecek keratalar:queen::queen::queen:

makina süperde kuyruk kısmını hiç beğenmiyorum. yeni R6 gibi bi kuyrugu olsa dizayn olarak 100 üzerinden 100 derdim

bence kasa on numara olmuş...tebrikler suzuki mühendislerine...:cat:

En sade ve güzel tasarım, Honda CBR 600RR'da var. :wiinkk:
Paylaşım için teşekkürler. :rendeer:

Bütün markların Tasarımlarının artık ne kadar berbat bir noktaya geldiginin son resmidir..

Nedir hocam bu tasarım miyendislerinin hali, üretkenlik sıfırın altında eksi binbeşyüz..:farao:

En sade ve güzel tasarım, Honda CBR 600RR'da var. :wiinkk:
Paylaşım için teşekkürler. :rendeer:

Tasarımı olsun, teknik donanımı olsun 2007 600RR ı tek geçiyorum ve paylaşım için teşekkürler..:)

abi hemen bi soru soruyorummm ,bi adamın gözüne bi motor, nasıl ,neden ve ne şartlarda sexy görünebilir, bu üç sorunun cevabını istiyorummm :queen:alt tarafı motor bu yanii ,karıştıryor olmayasınızzz:queen: ben bindiğimde ne motorda nede kendimde bi sexylik hissetmiyorummm ,ama artçı için bi sexylik söz konusu bunda haklısınnızz:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar