- Konu Yazar
Yayınlanmadı mı? arkadaşlar.
kawasaki'yi arayıp sorsan da sen söylesen millete olmuyor mu?
O zaman detaylı bir şekilde yazın yazacağınızı. Aynen şu mesajınızdaki gibi;
"arkadaşlar fuara katılamıyorum, kawasaki'nin yeni fiyat listesinden haberi olan var mı" vs. gibisinden.
başlığınız ve ilk mesajınız o kadar itici ki, daha sevimli bir mesaj atamadım ben de kusura bakmayın.
Merhaba, mesajımdan böyle birşey çıkarmayın lütfenburası büyük bir aile bende belki pazar günü uzun zamandır almayı istediğim ilk motosikletimi alarak kabul edilirsem bu aileye dahil olmak istiyorum. Forumu üzün süredir takip ediyorum ve İlk mesaj başlığımda Kötü bir insan olarak anılmak istemem bu yüzden kimse kusura bakmasın. Teşekkürler.
Prometheus gerçekten bazı mesajların biraz ters oluyor. Acaba benmi çok alınganım diyorum ama sanırım öyle değil. Biraz daha kibar olabilirsin. En azından moderator olarak mesajlarınla örnek olman gektiğini düşünüyorum. :cat:
Merhaba, mesajımdan böyle birşey çıkarmayın lütfenburası büyük bir aile bende belki pazar günü uzun zamandır almayı istediğim ilk motosikletimi alarak kabul edilirsem bu aileye dahil olmak istiyorum. Forumu üzün süredir takip ediyorum ve İlk mesaj başlığımda Kötü bir insan olarak anılmak istemem bu yüzden kimse kusura bakmasın. Teşekkürler.
sevimli olan mesajlarım da varo konuda hiçbir sıkıntım yok merak etmeyin, sadece ilk mesaja olan tepkimdi o.