2008 Kawasaki Fiyatları ?

ben aradım kımse acmıyor koskoca Z moto' dan.. oporetörde baglamıo :silent:

kawasaki'yi arayıp sorsan da sen söylesen millete olmuyor mu?

Biraz sert olmamış mı moderatör olma hakkı insanları tersleme hakkınımı doğuruyor? Fuara katılamıyorum giden arkadaşlara sordum. Ulaşabilseydim buraya yazmazdım. Ben de sistem yöneticiliği yapıyorum işim gereği günde 100 tane kullanıcıya destek veriyorum. Hiçbirini de isteklerine göre terslemiyorum. Biraz anlayış lütfen kolay gelsin.

Son düzenleme:
O zaman detaylı bir şekilde yazın yazacağınızı. Aynen şu mesajınızdaki gibi;

"arkadaşlar fuara katılamıyorum, kawasaki'nin yeni fiyat listesinden haberi olan var mı" vs. gibisinden.

başlığınız ve ilk mesajınız o kadar itici ki, daha sevimli bir mesaj atamadım ben de kusura bakmayın.

O zaman detaylı bir şekilde yazın yazacağınızı. Aynen şu mesajınızdaki gibi;

"arkadaşlar fuara katılamıyorum, kawasaki'nin yeni fiyat listesinden haberi olan var mı" vs. gibisinden.

başlığınız ve ilk mesajınız o kadar itici ki, daha sevimli bir mesaj atamadım ben de kusura bakmayın.

Merhaba, mesajımdan böyle birşey çıkarmayın lütfen :) burası büyük bir aile bende belki pazar günü uzun zamandır almayı istediğim ilk motosikletimi alarak kabul edilirsem bu aileye dahil olmak istiyorum. Forumu üzün süredir takip ediyorum ve İlk mesaj başlığımda Kötü bir insan olarak anılmak istemem bu yüzden kimse kusura bakmasın. Teşekkürler.

kawasaki'yi arayıp sorsan da sen söylesen millete olmuyor mu?

Merhaba, mesajımdan böyle birşey çıkarmayın lütfen :) burası büyük bir aile bende belki pazar günü uzun zamandır almayı istediğim ilk motosikletimi alarak kabul edilirsem bu aileye dahil olmak istiyorum. Forumu üzün süredir takip ediyorum ve İlk mesaj başlığımda Kötü bir insan olarak anılmak istemem bu yüzden kimse kusura bakmasın. Teşekkürler.

Prometheus gerçekten bazı mesajların biraz ters oluyor. Acaba benmi çok alınganım diyorum ama sanırım öyle değil. Biraz daha kibar olabilirsin. En azından moderator olarak mesajlarınla örnek olman gektiğini düşünüyorum. :cat:

Prometheus gerçekten bazı mesajların biraz ters oluyor. Acaba benmi çok alınganım diyorum ama sanırım öyle değil. Biraz daha kibar olabilirsin. En azından moderator olarak mesajlarınla örnek olman gektiğini düşünüyorum. :cat:

sevimli olan mesajlarım da var :p o konuda hiçbir sıkıntım yok merak etmeyin, sadece ilk mesaja olan tepkimdi o.

Rica ederim, kötü bir insan olarak anılacak olanlar zaten forumdan atılıyorlar :p An itibariyle de forumumuzda kötü insan yok zaten. :) Biz üyelerimizin kötü insan olmadıklarını bildiğimiz için şaşırıyoruz sadece bazı mesajlara. :cherry:

İletişim bir başkasının dünyasına girip, onu anladığını hissetmek ve onunla güçlü bir bağ kurabilmek yeteneğidir. Hangi kültürden olduğumuzun önemi olmaksızın, dışarıdan gelen etkilere göre karşımızdakini anlayıp, onunla başarılı bir iletişim inşa edebiliriz. Önemli olan meseleyi anlamaktır. Siz meseleyi anlamadıkça, onu başkalarına anlatamazsınız.
Heralde iletişim hatası olmuş! :p
Fiyatlar konusunda bilgisi olan yokmu?:)

sevimli olan mesajlarım da var :p o konuda hiçbir sıkıntım yok merak etmeyin, sadece ilk mesaja olan tepkimdi o.

Tabiki sevimli mesajlarında var. Bilmezmiyim... Hemde çook :)

Bu şimdi bende biraz alınganlık var anlamına geliyor dimi :silent: Zaten benimde içime doğmuştu çok alınganım yahu ben diye :p

Neyse... bende fuara malesef gidemiyorum Kawasaki ve YZF-125 R ın fiyatları netleştimi ? YZF - 125 için 8500 diyolar ama sanırım kesin değil :silent:

Merak edip topci açan arkadaşlar için yazayım Ninja250 5.500€

Devam edin tartışmanıza ben bölmiim :)

Kawasaki Ninja 250 5.500.-€
Yamaha R125 4.500€

By harbiturk

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ortalık bu fiyatlarla kızışır yaww yaşasın şenlik var:queen::queen::queen: pondomino koptu şenlik var :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar