2008 Kawasaki ex250 ninja (USA Version)

Selam arkadaşlar.ABD de ikamet etmekteyim.Yaklaşık 1 ay önce sipariş ettiğim Kawasaki ex250 ninja sonunda geldi.Burda da motorsikletle ilgilenen herkes bu modeli bekliyordu.Siparişlere yetişemeyen Kawasaki her magazaya 1 adet gönderiyor şuan.Benim şansıma da passion red düştü.Çevre eyaletlerdeki mağazaları aradım oralarda da sold out şu an.Hemen ilk izlenimlerimi aktarayım.Öncelikle ne cbr125 gibi küçük ne gtr250 kadar yapılı.Tam ortası.1.82 boy 88kg için fena sayılmaz.Oturuş çok rahat,600cc ve daha büyük hacimli motorsikletlerdeki gibi öne eğilmeniz gerekmiyor.Başlangıç motoru olarak daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu bence.17" jantlar geniş lastikler yol tutuşu için artıları.6 vites.Torku ideal.Grenaj sportif.Yani beklediğime değdi diyebilirim.Fiyatına gelince 3499$+tax+title+tag vs. derken 4400$ ödedim.Bulundugum eyalette vergi yüksek bu arada %9.5.Türkiye ye gelince 8000-9000 ytl arasında alıcı bulur sanıyorum.Fotografları yakında ekleyeceğim.Soru,görüş ve önerilerinize açığım.Selametle

cok güzel anlatmıssın tesekkürler türkiyede 9.750fiyat belirlenmiş fuar için gelenlerde satılmış dendi enson:cat:

Ben teşekkür ederim.Keşke fiyatı biraz daha aşağı olsaymış.Her anlamda başlangıç motoru olarak ideal olsa da ülkemizde 9750 ytl kolay kolay 250cc makineye verilmez inancındayım.Gönül ister fiyatlar daha uygun olsun,rekabet olsun,motorcu arkadaşlar kazansın.

Ben teşekkür ederim.Keşke fiyatı biraz daha aşağı olsaymış.Her anlamda başlangıç motoru olarak ideal olsa da ülkemizde 9750 ytl kolay kolay 250cc makineye verilmez inancındayım.Gönül ister fiyatlar daha uygun olsun,rekabet olsun,motorcu arkadaşlar kazansın.

Olur da bir gün devletin aldığı fahiş vergiler makul seviyelere düşerse o da olur belki.
Ben görebilir miyim peki o günleri???
Bence göremem..

hayırlı olsun öncelikle motosiklet.net de bu motoru alan ilk kişi sensin:)resimleri bekleriz..!!

misal arkadaş ne guzel yazmış 3400$ + vergiler = 4400$ bizde o soyle oluyor yaklaşık 3400 ytl + vergiler = 7000 ytl.

Gule gule kullan aracını kırmızı guzel :)

hayırlı olsun öncelikle motosiklet.net de bu motoru alan ilk kişi sensin:)resimleri bekleriz..!!

Sağolasın kardeşim.Naçizane benimde içinde bulunduğum tüm motorsiklet.net camiası ve diğer motorsiklet sevdalılarına kazasız belasız güvenli yolculuklar en öncelikli temennimdir.1-2 güne kadar,her açıdan fotoları çekip burada siz motorcu arkadaşlarımla paylaşacağım.Selametle

Tony Montana kapıya dönüp der ki: "Say Hello to my new friend". Yeni arkadaşın hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde güle güle kullanman dileklerimle...

resimlerini heyecanla bekliyoruz haberin olsun:)

Nasipse 1-2 gün içinde her açıdan fotoları koyacağım.Açıkçası internetteki sample fotolar motorsiklet hakkında net bir görüş edinme şansı vermiyor düşüncesindeyim.Bu sayede almayı düşünen arkadaşlarım da bir fikir edinir en azından.motorsiklet.net ailesine bir faydam olursa ne mutlu bana.Selametle

Güle güle kazasız belasız kullan, fotoğrafları bekliyoruz:)

Allah(c.c) razı olsun kardeşim

Son düzenleme:
hayırlı olsun.ne güzel memleket 5.300 ytl e işi bitiriyosun hemde America!
iddia ediyorum o motor burda 9000 den aşağı malolmayacak!

Tony Montana kapıya dönüp der ki: "Say Hello to my new friend". Yeni arkadaşın hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde güle güle kullanman dileklerimle...

Allah(c.c) razı olsun.Siz değerli motor sevdalılarına kazasız-belasız yolculuklar dilerim.

Son düzenleme:
hayırlı olsun ne dıyelım ALLAH KAZA BELA gostermesın NAZARLARDAN korusun gule gule gazla ... Resımde koysan cok guzel olurdu

Fotoları ekledim arkadaşlar.2 tanesinde turuncu gibi çıkmış güneş vuruyordu ondan olacak galiba.Tüm motorcu arkadaşlarıma kazasız belasız yolculuklar dilerim

Son düzenleme:
dostum sağol resim için.motor harbi canavar duruyor,darısı bekleyenlere olsun.ama burada fiyatlar çok yüksek 250 lik makinalar 8-9 bin ytl.
yani ya kötü makinaya binip tamirciden çıkmayacaksın yada iyi bi makina alıp bankadan çıkmayacaksın.
bu arada sana hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin:rendeer:

Aslında tam benim aradığım motor.şehiriçi ve kısa mesafe şehirdışı turları için ideal.Max süratıda yeterli sanırım.160km/s e çıkar sanırım:silent:Güle güle kullan çok güzel.

Resimler için sağol. Aramıza hoşgeldin ve hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler.:rendeer:
İlerde motosikletin. son hızı, viraj kabiliyeti, düşük devirlerde ve yüksek devirler deki çekişini, ara hızlanmaları hakkındada bilgi verirsen hepimiz açısından iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar