- Konu Yazar
Selam arkadaşlar.ABD de ikamet etmekteyim.Yaklaşık 1 ay önce sipariş ettiğim Kawasaki ex250 ninja sonunda geldi.Burda da motorsikletle ilgilenen herkes bu modeli bekliyordu.Siparişlere yetişemeyen Kawasaki her magazaya 1 adet gönderiyor şuan.Benim şansıma da passion red düştü.Çevre eyaletlerdeki mağazaları aradım oralarda da sold out şu an.Hemen ilk izlenimlerimi aktarayım.Öncelikle ne cbr125 gibi küçük ne gtr250 kadar yapılı.Tam ortası.1.82 boy 88kg için fena sayılmaz.Oturuş çok rahat,600cc ve daha büyük hacimli motorsikletlerdeki gibi öne eğilmeniz gerekmiyor.Başlangıç motoru olarak daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu bence.17" jantlar geniş lastikler yol tutuşu için artıları.6 vites.Torku ideal.Grenaj sportif.Yani beklediğime değdi diyebilirim.Fiyatına gelince 3499$+tax+title+tag vs. derken 4400$ ödedim.Bulundugum eyalette vergi yüksek bu arada %9.5.Türkiye ye gelince 8000-9000 ytl arasında alıcı bulur sanıyorum.Fotografları yakında ekleyeceğim.Soru,görüş ve önerilerinize açığım.Selametle