Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GSR 600'den sonrası için seçeneklerim artmaya başladı :mrgreen: FZ1'mi Z1000'mi evet bi aday daha CB1000R'mı hala FZ1 Aralarında bir adım önde gibi:cat:
Honda yine kopya yapmış biraz ama güzel bir naked motoru daha piyasaya sürmüşer tebrik ederim.
Kesinlikle Z1000'e bakıyorum sandım. CB1000R:Cezbeden bir çirkinliğe sahip bence. Rengi de farklı ve güzel, belki jantlar da aynı renk düşünülebilirdi. Sadece egzozu ve öndeki sinyalleri sevmedim. Honda güzel bir alternatif yaratmış bu segmentte. Alacaklara keyifli sürüşler dilerim
Kesinlikle katılıyorum sana, bu motosiklet de artçı olan kişinin ayakları acaba ne hale geliyor, bence olmamış :farao:
Gerçekten Honda mühendislerini bir kez daha tebrik ediyorum, önce 2008 CBR 1000 RR ı Yamaha nın yandan yemişi gibi tasarladılar, şimdide CB 1000 R ı Kawasaki nin Z1000 modeline benzetmeye çalışmışlar. Ey Honda mühendisleri biraz daha tasarım ruhu, biraz daha yaratıcılık, hadi bakalım iş başına....::whip::
maGma ben senin motora hastayım ya valla hondanın yeni modelleri arasında bi elle tutulur 600rr kaldı inşallah onuda saçmalamazlar.1000rr iğrenç olmuş hele o farlar ne öle :queen::queen::queen: