2008 Honda CB1000R

hondacb1000r200814057il3.jpg

Milan motosiklet fuarında daha önceden üretileceği açıklanıp lansmanı ilan edilen motosikletlere yeni Honda CB 1000 R modelide eklendi...

Motosiklet 998 cc 4 silindirli 16 sübaplı yağ soğutmalı ve enjeksiyonlu.2007 CBR 1000 RR Fireblade teknik özellilerini taşıyor.Yüksek basınçlı 12 kanallı bilgisayar kontrollü (PGM-FI) benzin enjeksiyon sistemi yüksek performans için tasarlanmış.Hidrolik 6 ileri seri sürüş dinamiklerine sahip şanzıman sistemi ile donatılmış.Döküm aliminyum şasenin güçlendirildiği ve sağlam bir iskelete sahip olduğu belirtilmiş.Üçgen biçiminde üstte multireflektör altta Led tipi kendine özgü bir far sistemi kullanılmış.17 + 4 (Rezerv) litrelik yakıt tankı rezerv kapasiteye LCD ekrandan geçirilebiliyor.Magnezyum alaşım motor egzoz ve silindirlerde kullanılarak motorda hafifletme sağlanmış.3 bölmeli LCD gösterge paneli mavi yada siyah ışıklı versiyonlarda tonlandırılabiliyor.Honda ateşleme emniyet sistemi (HISS) yeni Honda 1000 RR kullanılacak olan kombine ABS fren sistemi ön arka disk frenler dört kollu aliminyum alaşım jantlar ilave sürüş standartları arasında...Henüz beygir gücü ve performans verileri ortaya konulmamış olsada sahip olduğu 2007 Fireblade RR motorunun yapabildikleri ortada...

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Motosikletin jantını çok beğendim, şimdiye kadar gördüğüm en iyi seri üretim motosiklet jatı bu. Farın uç kısmında bulunan bölüm motora çirkin bir görünüm katmış. Ama genel olarak tasarımı güzel olmuş. Bu motor 1000cc nakedlar arasında tutulacağa benziyor.

aytskal paylaşım için teşekkürler.

honda_cb1000r_live_01.jpg

honda_cb1000r_live_02.jpg

honda_cb1000r_live_03.jpg

honda_cb1000r_live_05.jpg

honda_cb1000r_live_06.jpg

Son düzenleme:
Adamlar işini çok kaliteli yapıyolar vallah helal olsun haarika olmuş.acaba 600 lüğünü yaparlar mı bunun ve TR'ye gelir mi...

Hayellerime giremeyecek kadar hızlı ama bir o kadar da vahşet bir makina doğrusu.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
rabbim ne güzellikler yaratmış aşıkh oldum ben :queen:

sonunda hondada road&street bke işine girdi hornet ten sonra bomba gibi olacak bu mt-01 e rakip işte ama mt-01 daha güzel görünüyo bundan :queen:

Son düzenleme:
Bunun motoru acaba fireblade'in ehlileştirilmiş hali mi?
Yoksa yeni bir teknoloji mi. Bilgisi olan var mı?

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
rabbim ne güzellikler yaratmış aşıkh oldum ben :queen:

sonunda hondada road&street bke işine girdi hornet ten sonra bomba gibi olacak bu mt-01 e rakip işte ama mt-01 daha güzel görünüyo bundan :queen:

Ben bu motorun sınıfının MT-01 ile aynı oldugunu düşünmüyorum.
Daha çok Z1000 gibi hatta aynısı :)
z1000cb1000ix8.jpg

Bu sene motorlarda en kötü egzozu tasasrlama yarışması mı var. Bütün motor üreticileri rezil egzoz yapıyor. Değiştirmek şart oldu :D

Z 1000'ye büyük rakip gelmiş.:cherry: Umarım makul bir fiyat'da Türkiye'de satılır.

Süper bir tasarım paylaşım için tşk.

GKN

hondaya bak ya
bana kurmu yapıo ne,:)
o kadar kıl olduum bi marka olmasına rağmen
böle güzel tasarımlarla kalbimi çeldi gitti
gerçekten çook ii bi tasarım:cat:

Bu arada bazı hornet kullanıcılarından eksozun paslandıgı ve üzerinde hiç iyi görünmeyen kalıcı lekeler oluştuguna dair şikayetler vardı. Umarım CB 1000R'de bu sorunlar ortaya çıkmaz.

Bişey söyliyeyim mi :santa: Nefesim kesildi :santa: Ahanda bayıldım, kütttttt. :mrgreen:

Acaba gucu Z1000'e mi, yoksa FZ1'e mi esdeger duzeyde olucak. Herseyi cok guzel,devir ibresi haric

Mükemmel ötesi bişey olmuş ya :pale:
Bu Caponların tasarım anlayışlarını seviyorum :p

Jant desen bi harika,
Çizgiler desen bi harika,
Göstergeler desen süper, klasik göstergeler bundan sonra inşallah hep böyle digital üretilir :queen:

Seviyorum seni HONDA :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar