2008 AMD Dünya Şampiyonası

aftcustomserhedyw8ru0.jpg

Custom Motosiklet 2008 AMD dünya Şampiyonası yapıldı. Geçtiğimiz senelerden tanıdık yüzler, simaların olduğu yarışmada Roger Goldammer, Goldmember ı ile serbest sınıfta ipi göğüsledi. Hot Dock ile StG Nautilus ikinci, Seppster 2 Ice Racer ile Tobias Guckel (Almanya TGS Motorcycles) üçüncü oldu.

spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

Metrik 1. lik Jim Giuffra (AFT Customs), üretim motosikletleri sınıfında birinciliği Tech Twin American 13c modeliyle Delawere American ‘a, ikincilik ise Nick Gale’in Little Miss Dynamite modeline verildi.
hotdockstgnautiluszn2pw7.jpg

Hot Dock StG Nautilus - 2008 Freestyle 2.

seppster2iceracerna8al2.jpg

TGS Motorcycles Seppster 2 Ice Racer - 2008 Freestyle 3.
aftcustomserhedyw8ru0.jpg

AFT Customs’ Er Hed - 2008 Metric 1.
delawareamericantechtwial5.jpg

Delaware American Tech Twin American 13c - 2008 üretim modelleri 1.

Kaynak:Moto Aktuel

Moderatör tarafında düzenlendi:
2nci motor süpermiş yere yapışık otoban faresi gibi bişey hoşş :) dikkatimi çeken aynalar yokmu yoksa benmi göremedim ??

Güzel ve emek verilerek yapılan makinalar..:)

Ama açıkçası en beğendiğim (GÜZEL) Hot Dock StG model custom oldu....:cat:

Harika makinelermiş ya bunların herhangi biri ile yollara çıktıgımı düşünemiyorum :silent: :mrgreen:

abi bunlara nasrettin hoca gibi tersmi binilecek ayna yok orjinalligide bozulmazki bu güzelim motorların. 4. resim (civili dikenli) ile daglaramıı cıkılıyorr acaba:silent:

Gençlik, adamlar artık olayı aşmış fantastik dünyaları için motor üretiyorlar satmak için değil. Hepsi ayrı bir şaheser.

Siz bu motorlara bakınca eğer sadece aynalarının olmadığını yada lastikteki çivileri farkediyorsanız aslında hiçbişey görmüyorsunuz demektir..

Sizin hayal bile edemeyeceğinizi adamlar üretmişler üstelik toplanıp birbirleri ile yarışıyorlar ama yinede beğenilmiyor..Son derece ilginç

Biz motosiklet kültüründe neredeyiz? cevap öyle bir kültür yokki biyerinde olalım:pr: maalesef

saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar