2007'nin en iyi 50 motoru (Motorrad dergisi)

Merhabalar arkadaşlar,

Daha önce satır satır okuduğum Motorrad dergisinin 2007 Aralık sayısında, her nasılsa atladığım bir sayfayı yakaladım. Burada derginin yıl içinde yaptığı geniş kapsamlı toplam (maksimum) 1000 puanlık testlerde en yüksek 50 puanı alan motorlar verilmiş. 1. kolonda fiyat, 2. kolonda toplam puan, 3. kolonda fiyat/güç oranı, 4. kolonda tarih yer alıyor. Fotoğraf biraz büyük ama böyle verebiliyorum okunaklı olması için.

.

Son düzenleme:
süpriz bir isim çıkar dedim ama yok.hyosung felan :) ama yinede her zaman ki gibi en büyük isimler var.2008'de kanuni çıkar mı acaba:queen:

Honda Hornet ve Suzuki GSR fiyat/güç oranında en iyiler. Az paraya çok beygir isteyenler baksınlar bunlara...

süpriz bir isim çıkar dedim ama yok.hyosung felan :) ama yinede her zaman ki gibi en büyük isimler var.2008'de kanuni çıkar mı acaba:queen:

bence ilk 50 yı mondial doldurur baska kım varkı canım:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

cebefe 150'yi göremedim :silent:
başlıkta 50 motor diyor ama, listede 49 adet motor var.
50. cebefe olabiler mi :p

Arladaşlar, 50. motor bir sonraki sayfadaymış. Ancak 3 motor var 50.liği paylaşan:

YBR125, CBR125, CBF150

Merhabalar arkadaşlar,

Daha önce satır satır okuduğum Motorrad dergisinin 2007 Aralık sayısında, her nasılsa atladığım bir sayfayı yakaladım. Burada derginin yıl içinde yaptığı geniş kapsamlı toplam (maksimum) 1000 puanlık testlerde en yüksek 50 puanı alan motorlar verilmiş. 1. kolonda fiyat, 2. kolonda toplam puan, 3. kolonda fiyat/güç oranı, 4. kolonda tarih yer alıyor. Fotoğraf biraz büyük ama böyle verebiliyorum okunaklı olması için.

BMW K 1200 R Sport 689 puan ile birinci.

1200CC den sadece 163 beygir çıkartabildiği için mi ?
215 kg ağırlığında ve 0.7581 HP/kg oranını bile ıkınarak yakalayabildiği için mi ?
Kaydırgan debriyaj, gidon amortisörü gibi SS motorlarda bulunması gereken ekipmanları aksesuar olarak bile sunamadığı için mi ?

Yoksa dergi alman, motor imalatçısı da alman, gidip capon malını mı birinci seçices ulan dedikleri için mi ?

Neye göre toplam puanda birinci, kime göre birinci. :farao:

215 kg ağırlığında ve 0.7581 HP/kg oranını bile ıkınarak yakalayabildiği için mi ?
Kaydırgan debriyaj, gidon amortisörü gibi SS motorlarda bulunması gereken ekipmanları aksesuar olarak bile sunamadığı için mi ?

Yoksa dergi alman, motor imalatçısı da alman, gidip capon malını mı birinci seçices ulan dedikleri için mi ?

Kıskandınmı mustafacım:bounce::cherry:

gidon amortisörü nü biliyomda kaydırgan debriyaj ne oluyo şeyettirebilir misin:silent::silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar