Nacizane fikrimi paylaşmak isterim yanlışım varsa düzeltilmesini ve aksi bir durum varsa bilgilendirilmeyi isterim nitekim amaç zaten bilgi ve birikimlerimizi paylaşmak değilmi....
2007 600rr ın hafifliği üzerinde fazlaca duruldu ve hep avantaj olarak bahsediliyor. Ama unutmamak gerekirki bu tip motorlarda hafiflik herzaman avantaj değildir. Kısa mesafede hızlanma açısından HP farkına rağmen hafifliği sayesinde kendisinden yüksek HP li motorlara karşılık kilosuyla avantaj sağlayabilir elbette ancak hafiflik herzaman avantajmıdır????
Birkere kontrolü herzamankinden daha zor olacaktır hafif bir race motorla çok kısa zamanda süratlenebileceğiniz şekilde gaza yüklendiğinizde tank slapping ( çırpma ) olayı meydana gelir özellikle viraj çıkışlarında daha sık rastlanır bunun önlemi olarak gidona monte edilen hidrolik amortisör yada honda teknolojisinde kullanılan elektronik sistemle kontrol önlemi var ancak yinede race kazalarında belli bir yüzdenin sahibidir bu çırpma olayı....
benim bu görüşümde göz önünde bulundurulması gereken şey şu..
elbette honda bu sistemi defalarca test etmiştir ve yeterli derecede verim aldıktan sonra kullanmıştır ancak daha güçlü fakat daha hafif bir 600rr ın kontrolü ne olursa olsun daha kolay olmayacaktır anlatmak istediğim bu motorun üzerine binemeyecek herkes iş gittikçe profesyonelliğe kayıyor bence Honda pistteki canavarların caddeye uyarlanmış halini sunuyor sanki
2007 600rr kötü demiyorum bunu söylemek bukadar kolay değil zaten ancak bu kg olayını fazla avantaj olarak görmüyorum 600 cc yeni nesil tüm motorlar son derece hafif ve biz bu sene izmirde fazlasıyla üzüldük 600 rr ve yamaha R6 vakalarını çok duyduk gördük şahit olduk bunun yenilerini duymak benim korkum eğitimin ve tecrübenin önemi bir kez daha ortaya çıkacak herkse kazasız sürüşler...