2007 Kırka EMOK festivaline neden gidemiyoruz ???

Gönül isterdi ki festivalin / şenliğin en başından en sonuna kadar orada bulunmak ama ...

cumartesi günü iki oturumluk KPSS sınavım var :pale:

Peki ya sizin ne gibi bir mazaretiniz var :silent:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Amacının motosiklet olduğuna inanmıyorum da ondan.....

:)Mazeret:Yaş tutmadığından ehliyet alamıyorum ve buna sinir oluyorum..:pr:

Son düzenleme:
Perşembe sabahı yola çıktım ve 0002 nolu giriş yaka kartının sahibi oldum :p benden önce sadece 1 kişi giriş yapmış 2 gün güzel geçti sayılır bugün ise işlerim dolayısıyla eskişehire geri döndüm bütün aktivitelere elimden geldiğince katılmaya çalıştım ..

suziki tüm motosikletlerini test kullanımına açtı gsrx600 ve v-storm modellerini test etme imkanım oldu

Düzenlenen yavaş gitme yarışmasında katılımcılara termos bardak hediye edildi kazanmasakda teselli ödülü iyi geldi

ayrıca yavaş gitme yarışmasındaki motosiklet cbf150'idi o an yarış sıramı beklerken kütahya-mt ve eskişehir-mt 'deki arkadaşlara aynen şunu söyledim şimdi cıbıfa b.k attım durdum mete_hanın motoru diye inşallah motorda intikamını alıpda beni atmaz aşşaya :p

dsci0008qi7.jpg

en ucta kurulan cafede 10 ytl altina pos kullandirtmamalari, balik ekmek yapariz diyip 20 dakika sonra cok kilcikli bu diyip vazgecmeleri, siparisten vazgecilip ac kalmamak uzere 7.5 lira ucretin talep edilmesi sonrasinda 6 lira olarak geri verilmesi... daga tepeye skutir vurdurup yaris yaptirilmasi ve leblebi gibi dusen gereksiz tehlikeye atilan yarismacilar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar