2007 Honda Varadero 125

Arkadaşlar bu motor Türkiye ye gelmez.Gelsede satılmaz zaten fiyatı uymaz Türk insanına.

Varadero Avrupa'da ki CC sınırlaması sebebiyle yeni başlayan motorcuların oluşturduğu pazardan pay kapabilmek için yıllardır üretilen bir motor.

Satış fiyatı da 125cc lik diğer motorlar gibi ucuz değil. RS125'in satış fiyatının yüksek olmasının sebebiyle aynı.

kesin geliyormu? fiyatı ne olur firmalar arası kapışmalar tüketiciye ne gibi faydası olacak mesela cbf 150 uygun bir fiyata satıldı bundada öyle bir pazarlama sıtratejisi uygularlarmı acep

Arkadaşlar ben merak edip Honda'ya mail attım bu model için..iki gün sonra bana cepten ulaştılar..bu modelin fiyatının yüksek olacağı için Türkiye'ye getirilmeyeceğini (şimdilik) söylediler..bu çok üzücü oldu..uygun bi fiyatla gelseydi sanırım benim ilk motorum olacaktı..saygılar..

göstergelerin görünüşü çok kaliteli olmuş sonuçta honda hayat onda bende binsem ona :mrgreen:

motor güzel kalitede tamam peki bu iki unsur varken honda neden 3. unsuru yani cc ve hp yi küçük tutuyor anlamıyorum 250cc 30 hp olsa almak için hiç düşünmem ama şuan bu ürün türkiyede olsa kafamda uzun bir süre değerledirmesini yapardım şahsen...kazasız sürüşler dilerim...

motor bence cok hoş ama gercekten bu motor 250 cc olsa vede fiyatıda 7,500 ytl cıvarlarında olsa hiç düşünmeden alırdım ..ama bi kuruş fazlasını vermem cunku ıkıncı el 12,000 ytl ye cok temiz suzuki dl650 v-stormlar var
paramı biriktirir onu alırım..

CBR 125 in fiyatı 5.500tl
eer bu motor tr piyasasına cıksa cbr nin fiatı dusse ve bu motorun fiatı 6000 - 7000 tl arası olsa cok güzel olur diye düşünüyorum bilmem katılırmısınız ??

fiyatı yüksek olsada türkiyeye getirsinler niye getirmiyolrlar ki bence yinede satılır tanıdıgım çok kişi var başlangıç için cbf 150 alan ama varadero 1000 alcak parası var bunu getirsinler fiyatınıda biraz kassınlar 7500 ytl den fazla yapmasınlar bence patlama yapar

Hem 125cc Hem çift silindir :queen: Modelde hoş :queen: Fiyatıda uygun olursa(ki hiç sanmıyorum:mrgreen:)Neden almayalım kiiii:queen::queen:Bence güsel bi motor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar