Bu motoru TR'ye bekliyoruz, ilgililere duyrulur...
Sevgili @necdet, tam bana göre bir konu açmışsınız. Teşekkürler.
Konu ile ilgili bütün mesajları okudum. Çoğu arkadaşım gerçeklerden uzak notlar düşmüş. Doğruyu yansıtan mesajı aşağıya alıntılıyorum.
Bence hoş makina ama Türkiyeye gelse sanırım 6000YTL'den aşağı olmaz. Bildiğiniz gibi ufak cc de gerçek enduro pek yok. (Ufak olanlar cross oluyor genelde) Varadero 125 bu boşluğu kapatıyor. 125cclik bu tür egzantirik motorlar yapılmasının sebebi yurtdışındaki yeni ehliyetlilere limitasyon kuralından dolayı. Ülkemize girmediği sürece bizim için ne kıymeti varki 125 Varaderonun?
@memin1857 en doğrusunu söylemiş.
yeni ehliyetlilere limitasyon kuralından dolayı. Dolayısıyla bu motorsiklet hacmi küçük olmasına rağmen gerçek bir enduro. Ülkemiz koşulları için ideal. Neden:
1- Düşük silindir hacminden dolayı en düşük vergi dilimine giriyor.
2- Yine aynı nedenden dolayı az yakıt tüketiyor, dünyanın en pahalı benzini kullandığımızı artık herkes biliyor herhalde.
3- Racing türü motorlar ülkemiz yolları için rus ruletidir. Yollarımız sadece enduro motorlar için uygundur.
4- 2 silindirli ve sıvı soğutmalı oluşu şehir dışı kullanımı da mümkün kılıyor.
Bir de Ayşe Şule Bilgiç'ten
alıntı yapayım.
Varadero’nun oğlu
Ülkemize hiç gelmeyen Varadero 125! 2007’de yenilenmiş hatları ile karşımıza çıkan bir model de ülkemizde satışa sunulan Honda Varadero XL 1000V’nin oğlu Varadero 125. Muhteşem tasarım, doyurucu kalite, macera ruhu ve yeni güç ünitesi ile karşımıza çıkan mini Varadero motosiklet keyfinin en hoş yollarından biri gibi duruyor. Ancak ülkemize bu güne kadar getirilmeyen Varadero 125 bundan sonra da gelir mi Allah bilir? Neden gelmiyor derseniz? Ülkemizde yerleşmemiş olan motosiklet bilinci yüzünden derim.Bir de yüksek fiyat elbette. 125cclik motoru hakir gören cahil bir toplum olarak bu motora bu parayı vereceğime giderim bilmem ne marka 750cc lik motor alırım denilebiliyor. Umarım bu motor Türkiye’ye gelir ve bu anlayışlar değişir.Yıllarca orda burada satamadıkları motorları bize getirip kakaladılar ve yazık ki motor kültürü gelişmeyen bizim gibi ülkeler de bu dışarıda satılmayan motorları baş tacı yapıldı. Bu yüzden de böyle şeker motorlar motordan sayılmaz oldu. Teknik özellikler: 90°-V2 sıvı soğutmalı motor, 15 beygir güç / 11000 devir, elektronik ateşleme, ön lastik 100/90-18 56P, arka lastik 130/80-17 65P.
Motor bilincinin olmayışı diyor A.Ş.Bilgiç. Doğru söylüyor. Ülkemizde motorsiklet, otomobil, yani eşya statüyü belirliyor çoğu insanımıza göre. Yozlaşmış veya yozlaşmaya başlamış toplumlardaki durum bu maalesef. Biz de hızlı bir şekilde yozlaşıyoruz.
Son olarak fiyat konusuna da bir not düşeyim. 250cc'ye kadarki motorlar için Yunanistan fiyatlarına bakabilirsiniz. Aşağı yukarı ülkemizle aynı. Şimdi CBF250'nin fiyatına baktım honda.gr'den. 3940€. Kuru 1,91 kabul edersek 7500 YTL'yi biraz geçiyor. Bizde ise 7920 YTL. Yani %5 daha pahalı. Aynı mantıkla yola çıkıyorum, 250 cc ve altı motorlar olduğu için.
Varadero XL 125V'nin Yunanistan satış fiyatı 4990€.
4990 x 1,91 = 9530,90 YTL
%5 Honda TR fazlası = 10.007,45 YTL
Evet arkadaşlar, bu motor TR'ye gelirse fiyatı 10 milyar olacak. Ama bu fiyata 125 cc kimse almaz düşüncesi ile Honda TR bu motoru kesinlikle getirmeyecek. Honda TR yetkilileri bu sayfayı okuyorlarsa, zaten sizler de bu kararı onlara aldırtırsınız.
Honda TR'ye duyuru:
Ben bu motora 10 milyar veririm. Ayrıca ülkeye bir adet test amacıyla getirip, özellikle Akdeniz ve Ege kıyılarında deneme sürüşü yaptırırlarsa pek çok sipariş alacaklarına eminim. Bir sürü oto-moto kiralama firması var kıyılarımızda ve bunlar Çin malı almıyorlar portföylerine, kalitesizlik ve sonuçta baş belası olması nedeniyle. Tek alıcılar bizler değiliz, unutmayınız.
Saygı ve sevgiler.