bu motor enjeksiyonlu ise ne derlerse desinler bu sınıfta devrim yapmış olur honda , pek te ucuz olacağını sanmam ayrıca beygir gücü biraz daha yükseltilmiş ve süratlendirilmiş gibi duruyor makine. Piyasayı karıştırdı yine honda :mrgreen:
Bir Salihlili olarak sana dostumla birlikte hemşehrim diye hitap etmeyi uygun buldum... Motor tecrübem 100.000 km ye yaklaşır ama geçmez...Bu konularda tecrübeden öte estetik ve haz ve ve iç huzur önemli olan...verdiğim kişisel satış detayı genellemeye hitabendi...Yani bir cıbır sahibinin mutlu olması tabi beni ilgşlendirmez...O mutludur...Ama mutsuzluğu beni ilgilendirir...200.kilometrede satılan bir motor kötü motordur demek saçma...Ama genel bakış açısıyla bir örnek teşkil edebilir...Bu veya buna benzer durumları çok insanın yaşadığını düşünüyorum ve şahid oluyorum...Buna sanal ortamda şahid oluyorum...Noterde çalışan bir memur değilim ki bu alım satım işlerine şahid olayım...
Söylemeye çalıştığım o kadar ekmeğe bu kadar köfte sözüne aykırı bir motor bu...Verdiğin paranın karşılığını alamayacağın bir kasa...Ha bak bir topik var şu an bulamadım...50 lik Yamaha var...racing tipinde amaha 50 2 zamanlı...Kasaya bir baksan bu motor kaç para olursa olsun alınabilir derim...Bir motor neden alınır dostum...Ana başlıklarda iki neden olur...Biri görüntü için...İkinciside performans için...Peki bu Cıbır hazretlerine ne oluyor...
Bizi kavrayabildiği nokta neresi...Nedir yani bu motoru alma sebeplerinden biri...Ben neden üretildiğine dair kafamda soru işaretleri varken sizin bu nedenlerle alıyoruz demeniz beni daha da agresif yazılar yazmama neden oluyor...Agresifliğim motorun kendisine ama... milyar verdiğiniz motora bisiklet deyince gücünüze gidiyor ve antipatik oluyorum şikayetler başlıyor ve durup duruken fikir beyan ettiğim için düşman kazanıyorum...
Ama kendimce sizlerin iyiliğinizi istiyorum...E bu seferde sanane diyenler olabilir...Tabiki bana giren çıkan yok ama manevi bazda motorseverleri maddi bazda biz müşterileri resmen kandırmak gafletine Honda düşmemeliydi...
Bunu Honda yapıyor diye boynumuz kıldan ince olmamalı...
Özellikle o 18-25 yaş arası dediğin arkadaşlar o paraları nasıl kazanıyor bunlarıda düşünüyorum...Babalarından aldıkları paralarla...aylarca biriktirdikleriyle veya asker öncesi ne iş olsa yaparım abi deyip 15-16 saat çalışmayla...Yazık değilmi bu paralara...E napalım diyenlerede önerim baba sabredin...biraz daha sabredin...2-3 yıl daha sabredin...1 yıl kullanıp satacağınız motor almayıp 250 veya 500 lük makianalarla başlayın...İki ucu koklu değnek yani bu işler demesi kolay bana...