2007 Bmw R1200r

allaah tipe bak olmus mu o kasaya o farlar allah aşkına ya yazık deil mi motora şu hale bak :pr:

Abicim makinenin motoruna hiç bişey diyemem harikadır biliyorum ama...

O farlar resmen TERMİNATÖR'ün gözlerine dönmüş :p :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bırak abi ya , bu motorun farlarına güzel diyen , karizmatik diyen , arkadaşlara soruyorum .... bir gözü diğerinin 2 katı olan bir kızla karizmatik bu , deyip evlenirler miydi acaba :queen: :queen:

Son düzenleme:
Son derece beğendiğim keyifli seri bir motor.Birde su soğutmalı yapsalar ne güzel olacak.

Bu arada bişey sormak istiyorum alakasız ama yeni konu nasıl açılıyor yeni üye oldum da :)

farlar hic estetik olmamış :( bmw den daha iyi bi dizayn beklerdim dogrusu

walla bense canavar gibi motor ama bence yeterince yüksek değil ayrıca ferlarıda yeterince şekil olmuş bence

Her seyiyle güzel ama tipsiz tarafi BOXer:farao: olmasi yoksa BMWnin son cikardigi motorlar süper kaliteli ve saglam

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
KaWa-JaWa/HaWa-CıWa' Alıntı:
bırak abi ya , bu motorun farlarına güzel diyen , karizmatik diyen , arkadaşlara soruyorum .... bir gözü diğerinin 2 katı olan bir kızla karizmatik bu , deyip evlenirler miydi acaba :queen: :queen:
kızın bir gözü uzağı biride kısayı görüyor değil ya 2 göz aynı işleve yarıyor ama farlar öyle değil her birinin amacı farklı bu yüzden simetrik olmasının bir anlamı yok :)

abicim BMW olsunda çamurdan olsun nende 1974 r60 var manyak yolagidiyo bumotorlar harika dırlar

ciddisoru

bumotorlar dusunce cidi hasarlar almiyomu silindir acikta subap kapaklari oyle
dusen yoldakalmiyomu acep:farao: bilen varsa::sos::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar