Bu nedir bu kadar motorsiklet leri neler yapıyorlar nasıl yakalanmıyorlar anlam veremiyorum benimde ayın altısında yamaha yzf r6 ım çalındı artık bu işe birileri dur desin inşallah en kısa sürede yakalanırlar.
dikkat ediyormusunuz? çalınan motosikletlerin çoğu yeni alınmış. bence satın aldığınız kişileride göz önünde bulundurun.noter satışında adresiniz detaylı olarak yazıyor,yani yedek anahtar çıkartıp adresten teslim alabilirler motosikletinizi.bu çok önemli bir nokta. çok geçmiş olsun.hayatın sonu değil kafanıza çok takmayın,hiçbirşey sağlığınızdan önemli değil. inşallah bulursunuz.
Bravo Serkan kardeşim.iyi bir noktaya parmak basmışsın.Bunlar şebeke olarak çalışıyorlar..
Noter satışından yedek anahtarı mal sahibinin izni olmadan nasıl çıkartıyorlar ?
Anlayamadım biraz açar mısınız?
Benim motoru kilidi kırıp iterek götürmüşler. Noter satışında 2 nüshayıda ben almıştım o konuda profesyonel şerefsizlerin yaptığına eminim ama maalesef bulamadık motoru.
Görüntülerde touring bir motor ile götürüyorlar. Motosiklet montu giyen şerefsiz biraz kilolu. Motorda plaka yok gri Honda olduğunu düşünüyoruz.
http://www.youtube.com/watch?v=iSJggqvBY0U