2006 YAMAHA R6 MOTORUM ÇALINDI BULAN ÖDÜLLENDİRİLECEK

Moderatör tarafında düzenlendi:
gecmis olsun. yamahalar son donemlerde hedefte. Allah yardımcınız olsun

geçmiş olsun. sezon geliyor ya coştu kitapsızlar.. geceleri kabus görmeye başladım bende gitti gidecek diye. eşim dalga geçiyor artık.

istanbuldakiler buara kudurdu...yamahalara sanki taktılar...lütfen kimse çıkma parça almasın...

Bu aralar motor faresi Şerefsiz namussuzlar fazlası ile çoğaldı...Allah çalmaya niyet edeninde çalanında belasını versin...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:41 ----------

Size de çok geçmişolsun umarım zarar görmeden bulunur...

Kardeş geçmiş olsun. Tez zamanda bulunmasını diliyorum. Olayın nasıl olduğuyla ilgili bilgi verebilirmisin?
Alarm-kilit-disk kilidi vb. önlemlerin nelerdi? Hiç biri yokmuydu vb...

E_N

Geçmiş olsun kaskosu varmıydı? yoksa sabredeceksin çalınıpta bulunan hiç bir motora rastlamadım:(

Geçmiş olsun inşAllah bulunur motorunuz ve çalanlarda bulunup cezalandırılır plakayı telefona kayıt ettım bakıcam sağa sola geçenlere inşAllah bulunur tekrardan geçmiş olsun

dostlar Allah razı olsun. Makinayı yeni aldığım için kapının önünde disk kilidi üzerinde branda ile geçici muhafaza ediyordum. Kasko yok maalesef.
Cumartesi Maxisgps alarm sistemi taktıracaktım kısmet değilmiş. Kilidi kırıp atmışlar motoru çalıştırıp götürdüklerini düşünüyorum.
Çalınan malın borcunu ödemeye devam edicem en çokda bu koyuyor.

Kardeşim çok geçmiş olsun İnan ne hşssettiğini gayet iyi anlıyorum bu ayın 13 nde de benim motoru çaldılar gercekten insanın inanası gelmiyor bende hala borcunu ödüyorum Allah belalarını versin bu şerefsizlerin. Kamera kaydı birşey varmı bu şerefsizler organize çünkü 1 ay içinde okadar çok çalıntı varki birde turkishriders.org sitesinde bir arkadaş var bu konu üzerine detaylı çalışma başlattılar orayada gir istersen çengelköy polis karakolundan bir polis bu işle ilgileniyor

Göz göre göre Yamaha lar gidiyor yazıklar olsun hala polis peşine düşmüyor çetelerin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar