2006 Model Yamaha YZF R6 kırmızı/beyaz motorum çalındı

Merhabalar,

22 Mayıs gecesi Tarabya/Sarıyer den Kırımızı/Beyaz Yamaha YZF R6 motorum çalınmıştır.
Bulanların, görenlerin yardımcı olması dileğiyle.

Sanatçılar sitesinde oturuyorum ve evimin önünden çaldılar.

Sitedeki kameraların bi kısmını inceledim ve sonuç alamadım.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.
İletişim: 0536 378 99 99
Resim için link: http://imageshack.us/photo/my-images/836/image4cm.jpg/

image4cm.jpg

Kısa zamanda bulunması dileğiyle :S Böyle cüsseli motosikleti nasıl çalıyorlar arkadaş, bisiklet değil mobilet değil...

Allah belalarını versin bunların ! Çoktan parçalamışlardır,2006 model çıkma yedek parça satanlara dikkat et arkadaşım...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun,umarım tez zamanda bulunur motosikletiniz :pale:

hacı yerinde olsam topkapı da matbaacılar sitesinin oralarda 2. el parca satan dükkanlar var
oralara gidip r6 için beyaz karenaj amortisör filan sorarım.
oralara 2 sene önce mi ne baskın yapılmıştı 4-5 parcalanmayı bekleyen motor vardı gazeteden okumuştum.

Giderim de sonuç alır mıyım bilmiyorum ? sonuçta benim amortisor ya da benim grenaj olduğunu nerden anlarım ? motor varmı diye bakmak lazım onu da polis yapar...

Umarim kisa surede bulursun. Sizin site zaten sifir guvenlikli bir siteydi en son hatirladigim kadariyla, girisi yol gecen hanina donmustu. Kilitlimiydi?

Geçmiş olsun Allah sabır versin.kusura bakmayın ama

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yeniden bulman dileğiyle Çıktıgı günden beri bu motor hayalimdir benim birgün kısmet olurda inş alabilirim. Tekrardan Geçmiş olsun... Çok kötü durum be ...

Arkadaşlar, Motoru Bulan/Gören bilgi veren, motorumu geri getiren ödüllendirilecektir.

Arkadaşlar benim motoru çalan hırsızların görüntüsü. Lütfen geçen motorun modelini tahmin eder misiniz ?

honda yeni 1000 lige benziyor bak buda benim motoru çalanların iki motorda aynı vstrom dl 650 kesinlikle sendekide

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar