:queen: AhAHAhaAhah. Koptum :queen:
DENYO Tamamda, Forumda her baslık yeni baslayanlara yönelikmi olcak arkadasım, "madem yeni baslıyorum Yoshimura iyiymis onu alayım, forumda övüyolar" ??? :queen:
"1352cc lik gücü altımda tutabileceğimi sanmıyorum, yinede cok saol ilgin için ama ısrar etme :queen: tipi güzel cok satarsın bu makinadan ama ben almayacagım, artık baska bi forum başlığı bakayım orda satılan motoru alırım kırılma lütfen :queen:
Gibi bi anlam çıkıyo senin yazıdan :queen:
DenYo: Yeni başlayanlara yardım içindi burası ben nerdeim ?
KÖTÜ ADAM: Korkma geL bak ne vericem sana
DenYo: Nerdeim ben yeni baslayanlara yardım burasımı?
KÖTÜ ADAM: Evet iste motorun al bin ? (Yoshimura, elektonik sınırlandırmasız hem, 340 vuruyo yani )
DenYo: Bu biraz büyük gibi duruyo ama yanlıs olmasın ?
KÖTÜ ADAM: yok yok iyi bu iyi bin git hadi tamam.
(DenYo Yoshimura'ya atlar kontagı cevirir, Ufuk cizgisinde kücük bi nokta olur sonra kaybolur...)
Bi süre sonra Yoshimura evine geri döner (Atlar sahibini üstünden atınca at evine geri döner hesabı) ..Benzin deposu ve oturakta kan damlaları vardır..

ale:
(Ama olay Düşünüldüğü gibi olmamıstır:queen: . Zar zor eve waran DeNYo, babasına Yoshimuro'yu gösterir, ancak oda ne !
BaBa : Bu ne hea bune ! Ben Eskilerdenim Hayabusaydı bizim Hayalimizi süsleyen, "Bu Yeni yetmeyi nasıl getirirsin benim eve" ! Der ve kahvaltı masasından bi hışımla aldığı çilek reçelini DenYo'ya Fırlatır :queen:
Iskalayan recel Yoshimura'ya çarpar, Heyecanlanan ve korkan Yoshi, evine döner.. )