2006 Kawasaki Zx 636 ?

Tum dunyada hala millet BMW 1100 RT lerle geziyor bizde 5 yasinda motora cöp deniyor.

Merhabalar,

Zx 6 basligi olu oldugundan belki burada bir iki ninja arkadasimizi yakalariz diye dusunuyorum :)
Yamaha r25 i satip 2006 zx 636 almak istiyorum. Ozellikle 2006 cunku 05-06 en sevdigim kasasi. Fiyatlar 19-20 bin, km ler 50 bin civarlarinda. Motosiklet hakkinda ne dusunursunuz, bize bir sorun cikartir mi? 2. Vitesten atma gibi kronik bazi sorunlardan bahsediliyor, bunlar ne kadar dogru? Parca bakim vs r25 e oranla ne gibi farkliliklar ve dikkat edilmesi gereken hususlar vardir? Surus dinamigi farkliligi 600 cc de ne gibi bir etki yaratir? Motor sahibi ve bilgisi olanlarin yol gostermesine ihtiyacim var.
Tesekkurler.

Ayrica bu motor benim cocukluk askim ve kotu yorumlari huzunle takip edecegimi belirtmek isterim : p

Hocam naked düşünmez misin? O paralara sıfıra çok yakın naked motorlar bulmak mümkün.

Baktığınız motor malum 10 yaşında. motor bir de racing replica... Allah bilir başına neler gelmiştir o motorun.

https://www.youtube.com/watch?v=Y2COuZAEHMs

https://www.youtube.com/watch?v=Y2COuZAEHMs

Bazı arkadaşların racingleri kurye motoru sandıkları için senede 10.000 km falan yaptığını sanıyor.Zengin olupta racing kullanan cafenin önünü motorunu çekip hava atar.Fakir racingciler çeker kahvehanenin önüne çay içip motorunu seyreder.Bu tip motosikletlerle senede 10.000 km yapmak demek sadece benzine 4000 tl falan harcamak demek.bakım vb saymıyorum.kusura bakmayın da kurye gibi bakkala bile racingle giden adam görmedim.10 senelik bir racing makinenin kilometresi dolu dolu 50.000'dir.

Hocam kullanan kullanıyor, örneğin motorcumuhabbeti aynen tabir ettiğin üzere hemen her yere 636 ile gidiyor. Bir de sen de biliyorsun mesele kilometreden ziyade bilinçli düzgün kullanım. Adam 30-40 motora verir ama zamanında yağ değişimi yapmaz en ucuz yağı koyar yağ filtresini değiştirmez. Kırılanı bozulanı yaptırmaz vs vs

Video'da da bunları anlatyor adam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar