Mito çok spesifik,elit,özel bir motor herkesin hoşlanması güç bir motor.Ancak Hyosung 1999 model hayabusaların önden görünümünü hatırlatıyor bana.Gerek uzun ömürlü gibi gözüken motor özellikleri ve yeterli güç dengesiyle açıkcası o fiyata en alınası motor gibi gözüküyor...Üstelik sanki uzun boylu sürücüler açısındanda bu motor altımızda ufak kalmayacak cinsten etli butlu duruyor.:cat: .Fiyat/Performans'dan notum yüz üstünden 85 veriyorum ben Hyosung GT250 R'a....Bu motora sahip insanlar varsa lütfen detaylı açılardan motorun üstündeyken bizlere resim yollarlarsa çok faydalı olur...Birde performans değerleri nedir bu motorun bilen var mı(0-100km)?Yakıt tüketimi?steroid' Alıntı:slm lar arkadaşlar hepinize . ben cagiva mitoyada bi bakın derim125 race i çok güzel...
Burada devreye senin boyutların giriyor.Boyuna,kilonave en önemlisi en hoşlandığın motoru düşünmelisin...Bence Hyosung 1 adım önde...Biraz daha fiyat kırsalar 250GT R 'da mesela fuar indirimi gibi 1 milyarlık falan.PEYNİR EKME GİBİ SATMAZ MI ARKADAŞLAR???:cat: Fena Flood yaptık silemiyorum üsttekileri kusura bakmayın arkadaşlar.Yaptık bir hata.açıkyol' Alıntı:Peki Hyosung GT250'yi Honda CBR125 ve CBF250 modelleriyle kıyaslasak,
Başlangıç motoru olarak hangisi dersiniz?
redpepper' Alıntı:cbf250 yi öneririm
Abi kim söyledi bunu biz bu markanın kullanıcıları olarak sanırım bu suali yöneltmeye hakkımız var...EOK' Alıntı:İthalatçı firmayı aradığmda satıştaki arkadaşların olmadığını sölediler.Hyosong'un scooter'ların fiyatlarını bilen varmı ? Parça ve servis konusunda sıkıntı olduğu söyleniyo 2 sene içinde servis ve parça konusunda sıkıntı yaşanmıcakmış o zaman neden tam hazırlık yapmadan piyasaya girdiler gerçekten söylentiler doğruysa tercih etmek yanlış olur gibi.