2006 FZ6 Fazer Bursa

Merhabalar,

Motosikletim Ağustos 2006 trafiğe çıkışlı 98HP versiyondur. Şu an 34.000 km de.

32.000 km de sezon bakımı yapılmıştır.

Bakımda;

- Sertleştiği için debriyaj teli değiştirildi,

- Arka Fren balatası değişti,

- Senkron ayarı yapıldı,

- Yağ değişimi yapıldı,

- Bujiler değiştirildi,

- Akü değişti,

Sonraki bakımda sadece yağ ve yağ filtresi değiştirilecek. Bakımlar (akü hariç) Kocaman motosiklet Ersan ustada yapıldı. Lastikler geçen sezon sonu değiştirildi (Prelli Diablo Corsa). Yanlamaz, yakmazsanız 2 sezon rahat götürür.

Ekstraları: K&N hava filtresi (30.000 km de takıldı), Koruma takozları, Xenon far (şu an takılı değil, çok şikayet var :p), Depo üstü kamera aparatı, Yamaha orjinal 46lt arka çanta ve aparatı, Tankpad, vs...

Kırmızı yedek anahtarı, kullanım klavuzu, orjinal takım çantası mevcut. Muayenesi 2011 sonuna kadar geçerli.

Kusurları: Sol kafa grenajında parmak kadar bir çatlak vardı tamir edildi. Sol tarafa düşmesinden dolayı alternatör kapağı çelik macunla rötuşlandı, bunlar ben aldığımda vardı. Bende sol arka tutamağı ufaktan çizerek hatıramı bıraktım =))

Motor ve araba konusunda oldukça titiz olduğumdan özenle kullandım. Bir kere bile Red-Line görmedi. Motor ısınmadan 4.000 devir geçilmedi. Elimden geldiğince özenerek baktım. Sonraki sahibide benim gibi titiz davranırsa en az 100.000 km arkasına bakmadan kullanır. Gerçekten sağlam ve eğlenceli, kullanışlı bir motor. Şehir dışı yakıtı 0,15 TL. Şehir içinde 0,20-0,25 arası geziniyor.

Askere gideceğim için garajda yatırmak istemiyorum...

Pazarlık sünnettir, bir miktar pazarlık yapılabilir.

NOT: Otomobille takas yapılır...

İletişim:
Okan ACAR
0537 298 08 65

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar