2006 1. İstanbul bulusması ve 2006 gezi programı (03/03/2006 CUMA)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ashes, kardeşim ; olmadı yine ! hadi sen sil de bi çiçek koyuver şu ikinci yazına ! kemik atma ortalığa lütfen !

metehan, tükürük bizi bozar, bira da kül de seni bozar !

Son düzenleme:
abi benide ekle motor kardeşliği saolsun bi 125lik düldülümüz var ama kabul ederseniz listeye benide alın

bleckman' Alıntı:
abi benide ekle motor kardeşliği saolsun bi 125lik düldülümüz var ama kabul ederseniz listeye benide alın

kardeşim, başımızın üstünde yerin var. Önemli olan dürüst olmak,mert olmak, adam olmak!

Toplantıda görüşürüz inşllh ! Bu arada sana zahmet bi de tanışma bölümüne uğra, kendi tanıt ltf.

Sevgili dogma, 50 yaşın üstündekilere de açık bu buluşma. Biz de yakın sayılırız zaten. Buyur lütfen, yazdır ismini ! :rendeer:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
millet anlaşıldı sizde iş yok bana kendi imkanlarımla gelme yolu gözüktü ama ne yapıp yapı gelicem tamammı iişallah bi sorun olmaz sonra gelip içip içip motorlarınızı sıraya koyup teker teker deniyecem bakalım hangisini süremiyorum öğrenmiş oluyım :queen: :cherry: :cat:

ledo abi ben bakıyorum diger topiklere bizim listede olmayan ve bir çok istenbul lu var bunlardan ses yok anlayamadım özel davetiye mi yollayalım hepsine :)
yada sadece siteye takılıp forumlara yazsak buluşma olayından uzak kişilermi
??????????????????????????????
ok hepsinin nicklerini yazıyorum buraya şimdi

yaw ben anlamadımm istanbullularıı nedir bu yaw ben kalkıp taaaaaa İzmirden geleceğim ama istanbullularda tık yok eeeee istanbullular hadiii

ashes' Alıntı:
ok hepsinin nicklerini yazıyorum buraya şimdi

Dur ashes kardeşim sakin ol :cherry: Herkesin keyfi bilir. Bazısının işi vardır, bazısının o gün başka programı vardır. Bazısı da daha bekliyordur. Bazısı söz vermiş olmamak için biraz daha bekler. Normal.

Bu zaten ilk buluşma sayılır. İlk buluşma da kim 50 çekmiş ? Biz belki daha da üzerie çıkarız.
Sonrası belli olmaz.

Hele bi buluşalım, ilerideki buluşmalar da yer arıyacaz bizim siteyi dolduracak.:cat:

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
cidden ya 50 oldumu yuh diyorum valla bu güne kadar 50 katılımlı bişi olmamıştı heralde şöle toplu bir resim isteriz yoksa inanmayız 50 kişiye .....

chad,biloo,f650nnn,super_meke,kodetim,harfendaz,kocaday,batista123,desertnight,zipzip,motoman,goodenough,sick_boy,motorin,distinto,h@ns,
shemoto,greatwhiteshark,bedbin,aliy,dogma,desparadost,theOC,vlad1462,ozgurozeren,cabriolet,komtan,koyun,nvd27,harleydavidson,mostwanted_57,rockyanus,olcan138,lespaul_84,fener1907,grave,gurzan

ses yokmu bu arkadaşlardan ?????????????????????????????????

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
resim işini siz bana bırakın.o gece bol bol paparazzilik yapıcam merak etmeyin.bu arada 50 kişi yetmez, 70 kişi, 70 de yetmez 100 kişi, ver allahım verr...

resimlerin altına kim kimdir yazılsın isteriz :p kalabalık olması katılımın çok olması ayrıca sevindirici şimdiden hayırlısı :cat:

boy

Biz de geliecez dedik ya. Neden listede adımız yok?

boy, bandit

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Vaybe 1,5 gün yoktuk neler olmuş, konu dışı yazılanları okudum ve çok güldüm. (silinen mesajları okuyabiliyorum) Yazık, sadece yazık :farao:
He bu arada ip leri takip ediyorum, bukalemun yakalarsam haber veririm :cherry:

Her Ay Bir Üyemize Hediye Ehliyet veya Kask ve Eldiven!!!

Kampanyasının çekilişi 03.MART.2006 CUMA Gecesi Bu Buluşmada Yapılacaktır!!!

boy' Alıntı:

boy, bandit

kardeş, senin ismini hemen eklemiştik, bi tek "b" büyük harf ile olmuş ama orada duruyo en baş sayfada.

Ama "bandit"in geleceğini şimdi öğreniyoruz, ne güzel ! Paşa hemen ekler.

eyong' Alıntı:
He bu arada ip leri takip ediyorum, bukalemun yakalarsam haber veririm

eyong kardeş, sana bundan sonra " bukalemun avcısı" diyelim :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet Istanbul.. Hayırlı haftalar herkese..
KArdesim dün fb yi yenememenin üzüntüsüyle SERGEN il eakşam beers taydıkda giremedim kusura bakmayın. hehehehehe...
Hadi bakalım geri sayım başladııııı..Yeniler listey eklendiiiiii...
Eyong aman gözünü dört aç dost var düşman var çatlayan var patlayan var aman diim...:mrgreen:

BBRR' Alıntı:
cidden ya 50 oldumu yuh diyorum valla bu güne kadar 50 katılımlı bişi olmamıştı heralde şöle toplu bir resim isteriz yoksa inanmayız 50 kişiye .....

iyi de kardeşim bu kadar adamı tek kareye nasıl sığdıracaz ? :bounce: İki ya da üç karede versek olmazmı ? :cherry:

chad,biloo,f650nnn,super_meke,kodetim,harfendaz,ko caday,batista123,desertnight,zipzip,motoman,gooden ough,sick_boy,motorin,distinto,h@ns,
shemoto,greatwhiteshark,bedbin,aliy,dogma,desparad ost,theOC,vlad1462,ozgurozeren,cabriolet,komtan,ko yun,nvd27,harleydavidson,mostwanted_57,rockyanus,o lcan138,lespaul_84,fener1907,grave,gurzan
evet abiler bunlardan ses yokmu hala bak pazartesi oldu

Forumdan Uzaklaştırıldı
ashes' Alıntı:
chad,biloo,f650nnn,super_meke,kodetim,harfendaz,ko caday,batista123,desertnight,zipzip,motoman,gooden ough,sick_boy,motorin,distinto,h@ns,
shemoto,greatwhiteshark,bedbin,aliy,dogma,desparad ost,theOC,vlad1462,ozgurozeren,cabriolet,komtan,ko yun,nvd27,harleydavidson,mostwanted_57,rockyanus,o lcan138,lespaul_84,fener1907,grave,gurzan
evet abiler bunlardan ses yokmu hala bak pazartesi oldu

Şerif taytıs mübarek hehehe..:queen:

mod eyong ardaştan rica edelim herhalde bazı üyeler bu topigi girip okumadılar anlaşılan ses çıkmadıgına göre hepsine şöyle bi özel msj çaksın da bi heycan gelsin:)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Nemrut' Alıntı:
leto ile bandit gelmezse gelmem.
şaka şaka. işim olmazsa gelirim. kesin bir şey söylemeyeyim şimdiden.

bandit geliyor ama banditle gemiyor aprialia pega. ie gelcek ehehehe :queen: nasıl kıydı koca bandite hala anlamadım yaaa.
Leto gelemiyor aksam calisacakmıs 600rr bosa cıtı demek ki motoru olmayan bi uey verirmi acaba:cherry: (hic sanama )

boy, bandit
Mehmet RR'ı bi tur istiyomrum ona gore motorunun acalım sen kıyamamıssındır simdi :)

Hava durumu
Serpintili Bulutlu. Düşük: 44° F / 7° C Rüzgar GB 8 mil / 14 KM/S
http://turkish.wunderground.com

Sağanak Yağış 15° C
Mynet.com

Parçalı bulutlu
http://www.meteor.gov.tr/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar