2006 1. İstanbul bulusması ve 2006 gezi programı (03/03/2006 CUMA)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
o başarılıııııııııııııııı
o muhteşeeeemmmmmmm
o müthiiiiişşşşşş
o dost canlııııısıııııııııııııı
o o o
o issssttaannnnnbbuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllllllll
evet beyler, eller havaya.gelmeyenleri tahtaya yazıcaz, ceza var ona göre...

Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
mete_han, ashes, ccbbdd, federal, Shamyl

ulan şu an başlıkta onlıne tam sevdiğim tayfam var yav...hepinizi müsait yerlerinizden öperim...hiçbirinizi ayırmadan kucaklıyorum dostlar...tam tayfa bunlar ya...ölüme git bunlarla...:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kimseler kalmamış herkeze iyi geceler yarın artık buluşmaya dönelim bu kadar gereksiz olay yeter sevgilerle uyumadan istanbul hadi buluşalım onca bizleri engelleyenlere iyi bir cevap olsun :) bu buluşma olmasın diye(çabalıyorlar ) yılmayız

Son düzenleme:
Shamyl' Alıntı:
Gelmem mi ledo abi:wiinkk: Laf benim ağzımdan 1 defa çıkar:cat: Pardon klavyemden:mrgreen: Ya bana öyle uzaktan kumanda falan işlemez...kimse yapmaz da zaten, beni az çok bilen bilir. Ben keyfime bakarım:cat:
helal sana şamil

Forumdan Uzaklaştırıldı
Eveeet Istanbul HAde bakalım pazar pazar bulusmayı hatırlatalım...:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Abi gelicemde önceden dediğim gibi bende motor yok oda çok koyuyor şimdi gelicem herkeste motor biz yine ezik ezik kalıcaz orda bilmiyoumki napsam :pr: :salut:

FASTBOY3, ulasturhan ;

arkadaşlar, amma da yaptınız ha! Olur mu hiç öyle şey ?

Motorcu demek, illa motoru olan, demek değildir.

Motorcu demek, motoru ve motoru sevenleri seven demektir !

Hadi seni de bekliyoruz, ulasturhan. Fastboy3 zaten geliyor.:cherry:

Son düzenleme:
Şansa bak bizdeki

Varmı böyle bir şey ya aylardır bu buluşmayı bekliyordum :) fakat 2 mart'ta İzmir'de duruşmam var :pr: ve hemen gelmeyip biraz İzmir'de birkaç gün takılmayı düşünüyordum eee şimdi ne olaacak o zaman
ya cuma için dönecem İzmir'de fazla takılmadan ya da İzmir"de kalıp İzmir tayfasına takılacam :rendeer:

:) arkadaslar ben ankaradan gelmeyı planlıyorum toplantı bıtınce sabaha karsı döneriz EGER GERCEKTEN GELMEK ISTEYEN VARSA ANKARADAN GIDELIM ARABAM 4 KISILIK PAYLASIRIZ PAŞA PAŞA GIDERIZ TOPLANTIYA TELNO:05432217483 OKAN ASRİ

canavar ankaradan geliyor beyav...:rendeer: ...helaaalll...yürü be asricim...kim tutar seni...sen aslansın parçalarsın...bizim istanbul tayfası biraz kelebek olur...özellikle federal diye bir zat(150) var...bembeyaz narin hassas güzel poposunu kızıltopraktan kaldırıp şurdan şuraya gelemiyor...

e sen ankaradan gelirsin ankara tayfası uyuyyormu...proemethus ne iş yaparsın kankacım...mt.net ankara şube müdür başyardımcısı sen değilmisin hocam...sende gel tanışak kaynaşak fokurdayak...:cat:

Son düzenleme:
arkadaşlar gelememem konusunda sanırım beni yanlış anlayanlar var..elbette kimse kimse yerine karar veremez.Aranızda olmak isterdim ve belki fırsatım olsa çok kısa da uğrayabilirim ancak aynı gün önemli bir program olduğundan aranızda olmayabilirim.

hepinize şimdiden bol eğlenceli bir akşam dilerim.resimlerinizi bekliyoruzzzz:)

demgah' Alıntı:
Varmı böyle bir şey ya aylardır bu buluşmayı bekliyordum :) fakat 2 mart'ta İzmir'de duruşmam var :pr: ve hemen gelmeyip biraz İzmir'de birkaç gün takılmayı düşünüyordum eee şimdi ne olaacak o zaman
ya cuma için dönecem İzmir'de fazla takılmadan ya da İzmir"de kalıp İzmir tayfasına takılacam :rendeer:

demgahcım ben senin için adalet bakanlığından özel izin alıcam hayatım merak etme...:queen:

Peril' Alıntı:
arkadaşlar gelememem konusunda sanırım beni yanlış anlayanlar var..elbette kimse kimse yerine karar veremez.Aranızda olmak isterdim ve belki fırsatım olsa çok kısa da uğrayabilirim ancak aynı gün önemli bir program olduğundan aranızda olmayabilirim.

hepinize şimdiden bol eğlenceli bir akşam dilerim.resimlerinizi bekliyoruzzzz:)

perilcim gelmek yada gelmemek...işte bütün mesele bu...:queen: kendi kararlarını lütfen başkaları açıklamasın...:rendeer:

FASTBOY3' Alıntı:
Abi gelicemde önceden dediğim gibi bende motor yok oda çok koyuyor şimdi gelicem herkeste motor biz yine ezik ezik kalıcaz orda bilmiyoumki napsam :pr: :salut:

yav şu fastboy kardeşimi biriniz alın yaaa....ben motor satın alıcam kankama valla...ağlayıp duruyor garip...küçükten hiç oyuncağıda olmamıştı ordan biliyom...:queen:

Moderatör tarafında düzenlendi:
metecim rahatol sen,başası dediğin çok uzak biri değil bana ,amacı yardımcı olmaktı oda bunu yaptı ve ardında bende söyledim..
dediğin gibi sorun yok...

Aslam metehan, yokluğumuzda sahip çıkmış topiğe :cat:

İlk biran benden :rendeer:

ledo' Alıntı:
Aslam metehan, yokluğumuzda sahip çıkmış topiğe :cat:

İlk biran benden :rendeer:

kanka bira beni bozar...ben zemzem suyu içerim sadece...gayet efendi tıknaz 5 vakitçi ve dinibütün bir genç olarak alkollü içkilere karşıyım...:queen:

içene içme demem...

içmeyene iç demem...

ama beleş olduğundan bira teklifini reddedemiyeceğim...mezar han kardeşinden sevgilerle...

:queen: :queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
mete_han' Alıntı:
kanka bira beni bozar...ben zemzem suyu içerim sadece...gayet efendi tıknaz 5 vakitçi ve dinibütün bir genç olarak alkollü içkilere karşıyım...:queen:

içene içme demem...

içmeyene iç demem...

ama beleş olduğundan bira teklifini reddedemiyeceğim...mezar han kardeşinden sevgilerle...

:queen: :queen: :queen: :queen:
hehehe süperrr bea abi,kimm tutarr seni...
haaa bu arada abi bana gezilere katıl falan demişsin benim topic de,ama yani yaşş daha 14 bu yaştayken kim oğluna izin verirki?ben tuzladan bosatncıya kaçar gelirim ama babam ve annem duysa benim ebemi kovalar valla...haa bide polis falan yakalasa ii ce ayvayı yerim.keşke gece 1'de 2'de falan olsaydı tuzladaki arkadaşlarla birlikte gelirdim.yaaa sizde hep taa istanbulun başka bi yanına gezi düzenliyonuz birazda buralarda düzenleyin...:farao: :wiinkk: :wiinkk: :wiinkk: :cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar