halledildi....bbrr biraderim liste eksik üsteki msj da aaaaaa bak oraya daha eklenecekler var ccbbdd.spyle.cango. kadro eksik
şu mod'u tanıyosan bi sor, harmanlamaya gelen arkadaşa " şık" bir cevap vermiştim, her türlü FIFA kuralına da uygundu.:cherry: o yazıyı niye silmiş acaba:silent: :cherry:BBRR' Alıntı:ben bu seneki hakkımı kullandım yukarda dediydim ama adi mod silmiş....![]()
federal' Alıntı:Bu buluşmaya katılmam için, özel mesaj atan, telefonla özel arayan ve msn den bana gel çağrısı yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim ama maalesef bu buluşmaya katılamıyorum ve adımın listeden silinmesini rica ediyorum ayrıca az önce görüştüğüm peril'de buluşma ya katılmayacak, kendisi de adının listeden çıkarılmasını rica ediyor. saygılar....
APV41' Alıntı:istanbullu arkadaşlarım izmir gurubu bir telefonla yarım saat te bu kadar mevcuta ulaşıyor 20/02/2006 da bir saat içinde 45 kişi toplandık sizki gemiyi bizden önce yürüttüğünüzü söylediniz illaki biz makine dairesinden çıkıp kaptan köşkünemi geçelim hadi bakalım kömür atın ateşleyin kazanı katılım gösterin yine olmazsa knn ve ben 90 kişilik küçük bir grupla gelelim ateşleyelim hatta bizden biraz kül getirelim istanbulu yakalım :rendeer:
APV41' Alıntı:istanbullu arkadaşlarım izmir gurubu bir telefonla yarım saat te bu kadar mevcuta ulaşıyor 20/02/2006 da bir saat içinde 45 kişi toplandık sizki gemiyi bizden önce yürüttüğünüzü söylediniz illaki biz makine dairesinden çıkıp kaptan köşkünemi geçelim hadi bakalım kömür atın ateşleyin kazanı katılım gösterin yine olmazsa knn ve ben 90 kişilik küçük bir grupla gelelim ateşleyelim hatta bizden biraz kül getirelim istanbulu yakalım :rendeer:
Şamil' Alıntı:Gelmem mi ledo abi Laf benim ağzımdan 1 defa çıkar Pardon klavyemden Ya bana öyle uzaktan kumanda falan işlemez...kimse yapmaz da zaten, beni az çok bilen bilir. Ben keyfime bakarım
serseri' Alıntı:ee arkadaşlar şurda ne kalmışki toplanmaya ama ben sanıyorum gelemiyecem (lanet olsun yaa) ..... eee bizde gelince resimlere bakarız dimi ledo ve zühtü paşa kardeş...
BBRR' Alıntı:evet listede azda olsa yer kaldı ....acele eden yazılır....