2006 1. İstanbul bulusması ve 2006 gezi programı (03/03/2006 CUMA)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Zühtüpaşa listeye A2 yide yaz
bir bayan arkadaşımız daha oldu
bu arada liste durumu ne oldu

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Başlık Konusu
2006 1. İstanbul bulusması ve 2006 gezi programı

Lütfen başlık konusu dışına çıkmayalım konuyu dağıtmayalım:queen:
Nereleri gezcez onu söyleyin biraz da buluşmada sadece bira içilmesin dimi:cherry:
Ledo benim kartım farklı olcak dimi :queen:

Cuma görüşmek üzere

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Skullhunter' Alıntı:
Başlık Konusu
2006 1. İstanbul bulusması ve 2006 gezi programı​

Lütfen başlık konusu dışına çıkmayalım konuyu dağıtmayalım:queen:
Nereleri gezcez onu söyleyin biraz da buluşmada sadece bira içilmesin dimi:cherry:
Ledo benim kartım farklı olcak dimi :queen:

Cuma görüşmek üzere
Aman Adminim çarşamba filen diipte yanıltmayalım..:cyclopsan :p
03 MART CUMA SAAT 20.30...sana özel yaka kartı hemde yanar dönerli..:queen: :queen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Ok abi cuma olsun hava guzel olsun :p

zuhtupasa' Alıntı:
Aman Adminim çarşamba filen diipte yanıltmayalım..:cyclopsan :p
03 MART CUMA SAAT 20.30...sana özel yaka kartı hemde yanar dönerli..:queen: :queen:

Olm karıştırma şimdi yanarı döneri :cherry:
Şöyle olacak: Herkesin mavi, modların kırmızı, Skull'un Siyah ve "bold" :bounce:

Evet ya neler yapacağımızı konuşalım
ama merak ettim bu beer de bir hariç içki de varmı:silent:
:queen: birde mekanın kapısına yazalım kask sız girilmez
bu arada beer ile görüşüldü mü malum hem haftasonu hemde aybaşı mekanların fuul olduğu birgün:wiinkk: gidiyoruz bütün yerlerin rezerve olması durumunda bakkaldan bira alıp:queen: :queen: kaldırıma oturmak durumunda kalabiliriz:queen: :queen: enazından bir ufak ön görüşme yapılmalı

Zühtüpaşa listeye bir bakıyım dedimde A2 yi ekledinmi diye o sırada benim nickimin yanlış yazıldığını gördüm dostark yazılmış doğrusu DOSTDARK olacaktı dostkaranlık gibi birşey düzeltirsen sevinirim bu arada gipsy e de soracağız gelirse onuda listeye yazarsın

Eyong' Alıntı:
Daha zevkli olur... :)

abi 3-5 kişi kaldırımda zevkli olurda 25-30 kişi hangi kaldırıma sığırız çok merak ediyorum alkol zinciri oluşturuyo demesinler görenler:mrgreen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Ben sevmem kapalı mekanları teror, millet konuşamasın paso içsin diye basarlar müziği. E biz genelde yeni tanışan ve muhabbete ihtiyacı olan kişileriz, bize sohbet muhabbet lazım 4 duvar değil o hesap :)

Zühtüpaşa gibsy le görüştüm oda yeliyor onuda listeye yazalım:cat:
evet iki bayan benim davetimle geliyor ama arkadaşlar kız arkadaşlarınızıda getirirseniz atmosfer sitat türbünü gibi olmaz:queen:
bu arada kaldırımda bira içme konusunda tecrübeliyimdir :queen: yazın her akşam beşiktaş daki üsküdar iskelesinde elinde bira deniz kenarında üç beş kişi bira içerken görürseniz onlardan biri benim:queen:

Eyong gelirse ben de gelirim.....
adam ne de olsa taaaa oralardan gelcek ben evimden iki adim mi atamicam...:rendeer:

eyong abi haklısın aslında bende zaten içkiyi pek sevmem içmesinide beceremem maksat tanışmak kaynaşmak perşembe günü görüşür senden dükkanın adresini alırım bi sorun yoksa :cat:

eyong doğru söylüyorsun aslında bir bakıma,ama kaldırımda olmaz onu geçelim,mekandaki müzik çok yüksek değil aslında..gerekirse kısarlar azcık o kadar kişiyi dinlerler heralde

teror' Alıntı:
abi 3-5 kişi kaldırımda zevkli olurda 25-30 kişi hangi kaldırıma sığırız çok merak ediyorum alkol zinciri oluşturuyo demesinler görenler:mrgreen:

ne 25i ? ne 30 u ?

50 kişi olmazsa en az toplantıyı iptal ederiz oracıkta...:queen:

ledo ben alçak gönüllülük yaptım 25 dedim işte gerisini siz tamamlayın :mrgreen:

ne güzel valla, sonunda istanbul şubesi de toplanıyor. gerçekten sevindim çünkü insanların birbirini tanıması için bu tür buluşmalar gerekli. kaynaşmak için yani.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar