2006 1. İstanbul bulusması ve 2006 gezi programı (03/03/2006 CUMA)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hass..tir bar kapanalı yıllar oldu taksim mis sokağının kalabalık olmasının tek sebebi :) hey gidi günler hey!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Görcez Kazın Ayağını :cherry:

Baya sayfadır bişi yazmamışım. Ben de yaziyim bari de ortalık neşelensin. Yağmur çamur olmaz ise motorla gelmek isteği içerisindeyiz tabi. Ama hava şartları el vermezse 4 tekere talim de olabiliriz. 4 tekerin en sevmediğim yanı park yeri problemi sanırım. Umarım yağış olmaz da motorlarla gelebiliriz. Bu arada Ankara'dan gelmek isteyen bir arkadaş vardı. Kusura bakmasın ama salatalık Prometheus kardeşim niye bir zahmet edip de mesaja "ben de geliyim beraber gidelim" demedi anlamıyorum. Koparıcam gagasını pro'nın o olucak.

Zuhtupaşam, mekanla gorusup yer ayarlama olayını aman ihmal etmeyin. Bu kadar adamı hiçbiryerlere sığdıramayız sonra :) Pardon, bu kadar adam + bayanı demeliyim. Gelecek bayan arkadaşları atlamış olmayayim sonra.

valla kaç kişi olduk pardon biri saysın hatta geri gidemiyorsun topikte bu ilgi bu alaka egeknn bi nazar boncugu alsana izleyenlerin gözü kalır falan diyim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Şu an itibarıyle 2 si belki olmak üzere 49 (KIRKDOKUZ) kişiyiz vede 1. sayfada da görüleceği üzere mekan la ilgili yer fiyat vs. bilgiler mevcuttur.
Kazlar için de yer ayarlaması özel olarak yapılmış olup boş şişeler için hala pazarlıklarımız devam etmektedir.:mrgreen:

bi kişi daha gelsin de 50'ye tamamlayalım düz hesap olsun :)

Ben Axel'ı mı getirsem ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
cenkmenderes' Alıntı:
bi kişi daha gelsin de 50'ye tamamlayalım düz hesap olsun :)

Ben Axel'ı mı getirsem ?

Ağanın eli tutulmaaaz..:mrgreen:

vaybe teror eski günlere götürdün bizide aklıma geldi şimdi bizde giderdik izbe barlara taksimde heygidi neva içerde sis elinde bira neydi o günler :)

Aman Diim Nazar deymesin İstanbullularıma :p

Foto çeken arkadaşlardan özellikle çekmelerini istediğimiz bazı kareler var alışıla gelmiş izmir gezilerinden bazı kareler bunlar eksikliğini hissettirmeyin bize :p

:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ahhhh ah bide PANDROSSA bar vardı.. O zaman sizler muhtemelen portakal filendiniz.:mrgreen:

konuyu dağıtmayalım aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... Bu arada Axel'ı getirim mi ? o da gelmek istiyo :p

evettttttttttttttttttttttttt hadi bakalım istanbul izmir ekibine inceden bi elleri kaldıralım :)
eller2tp.jpg

ashes neva da güzeldide karavan bi başkaydı be hele alt(köprüaltı)kemancı ençok takıldığımız yerdi 45 lik ve eski morg da mekanın en tırt ortamlarının olduğu yerdi ama bizim esas mekan tüyap parkıydı :)

teror sende bizdensin gitane vardı galiba buluşunca bi yad ederiz sohpetle :)

oraları sölemiyorum bile ashes ama barcelona barı sölemeden geçemicem orda çok anım var:bounce: neyse konuyu dağıtıp milletten fırça yemeyelim şimdi:p

:queen: Arkadaşlar aklıma bir fikir geldi:queen:
biz her buluştuğumuzda içtiğimiz biraların şişelerini satıp:cat:
her toplantıda çekilşle bir arkadaşımıza motorsiklet veya ev alalım:queen: :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar