2005/6 Model CBR 600 alınır mı?

fiyatların arşa çıktığı şu piyasada eski model yüksek cc almak için gerçekten zengin olmak da yetmez dürüst usta bulmak da lazım. bilmem hiç sanayide böyle problemlerle uğraştınız mı ama parçaya harcadığınız para kadar ustanın ve onun ekstradan tokatlayacağı paraları da kenara ayırmak lazım.
parasını verdim parçayı aldım taktım bütün problemler halloldu diye birşey yok sanayide bilginiz olsun.

15-20 yıllık ikinci el sorun çıkartmayacak racing motosiklet bulmak, genelevde bakire kadın aramaya benzer.

Bu benzin fiyatlarıyla eski ve yeni racing devri bitmiştir.Bence alınmaz ve alınmamalı.düzgün usta ve parça bulmakta sıkıntı olur.Büyük risk alırsınız

Son düzenleme:
Kimsenin gazına gelme ben alırım diyenler bile ciddi alma noktasına gelse almaz..

Dediğin motorların motoru açılmamış olanını bulman aşırı zor motoru açılanların ne tür işlem yapıldığını bilmiyorsan ki bilemessin bir motor kitlese bir krank kırsa ki motoru torna iş bilmez kapakçı sa falan toplatmışsa kesin kes o motoru bir süre sonra kucağa alırsın .. çıkma parçalardan toplamışsa nasıl toplamış işçilik nedir kaldıki o parçalarda gene eski km yüksek bir motordan sökülmüş olucağı için gene bir süre sonra o motor motor ister..

Vel hasıl bugün mt25 R25 motoru revize etmek işçilik dahil 30 bin tl lere geliyor cbr600 yada f farketmez sen düşün kaça toplarsın….
O yüzden piyasada bir sürü toplanamayan motoru parçalayıp satan insanlar var….

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar