2004 YENİ KASA BORDO YAMAHA YZF R1 ÇALINDI 34 BS 99 33..arkadaşlar

ARKADAŞLAR 01.04.2012 TARİHİ SABAH 06:40 DA MOTORUM 2 KİŞİ TARAFINDAN ÇALINDI MOTOSİKLETİMİ ÇALMAYA SCOOTER MARKA SİYAH PLAKASI OKUNMUYCAK ŞEKİLDE ÇAMURLU GELMİŞLER MOTORUMU KİLİTLERİNİ VE DİREKSİYON KİLİDİNİ AÇIP KONTAKTAN ÇALIŞTIRIP GİTMİŞLER GÜVENLİK KAMERASINDA ADAMLARI GÖRDÜM AMA 2 SİNİNDE KAFASINDA KASK VARDI ÇOK PROFESYONEL HIRSIZLAR İMOBLAZER OLMASINA RAĞMEN MOTORU ÇALIŞTIRMAYI BAŞARMIŞLAR ..EĞER BİLGİSİ OLAN VE BANA BİRAZ FİKİR VERECEK ARKADAŞLAR VARSA FİKİRLERİNİ BENİMLE PAYLAŞSINLAR BEN NİŞANTAŞI TEŞVİKİYEDE OTURUYORUM BİZİM SOKAKTA GEÇEN YIL YİNE AYNI YÖNTEMLE MOTOSİKLET ÇALINDI..BİRDE NERDE PARÇA YAPILIR NE OLUR BİLEN VARSA BANA LÜTFEN YAZIN

ARKADAŞLAR 01.04.2012 TARİHİ SABAH 06:40 DA MOTORUM 2 KİŞİ TARAFINDAN ÇALINDI MOTOSİKLETİMİ ÇALMAYA SCOOTER MARKA SİYAH PLAKASI OKUNMUYCAK ŞEKİLDE ÇAMURLU GELMİŞLER MOTORUMU KİLİTLERİNİ VE DİREKSİYON KİLİDİNİ AÇIP KONTAKTAN ÇALIŞTIRIP GİTMİŞLER GÜVENLİK KAMERASINDA ADAMLARI GÖRDÜM AMA 2 SİNİNDE KAFASINDA KASK VARDI ÇOK PROFESYONEL HIRSIZLAR İMOBLAZER OLMASINA RAĞMEN MOTORU ÇALIŞTIRMAYI BAŞARMIŞLAR ..EĞER BİLGİSİ OLAN VE BANA BİRAZ FİKİR VERECEK ARKADAŞLAR VARSA FİKİRLERİNİ BENİMLE PAYLAŞSINLAR BEN NİŞANTAŞI TEŞVİKİYEDE OTURUYORUM BİZİM SOKAKTA GEÇEN YIL YİNE AYNI YÖNTEMLE MOTOSİKLET ÇALINDI..BİRDE NERDE PARÇA YAPILIR NE OLUR BİLEN VARSA BANA LÜTFEN YAZIN
Topağacı'ndan mı çalındı motorunuz ? orda nişantaşına çıkan ana cadde üzerinde sağda bi sürü motor bağlıdır görürüm ama çoğu uyduruk kilitlerle bağlıdır ön tekerinden falan. Geçmiş olsun umarım motorunuz bulunur.

HAYIR YOL KENARINDA DİĞİL OTOPARKTA ŞAHSİ APARTMAN OTOPARKI ADAMLAR KAÇ KERE GELİP BAKTILAR PLAN YAPTILAR BİLMİYORUM AMA HEMEN GELİYİM ALIP GİDİYİM OLMAMIŞLAR TAKİP EDİP UYGUN ZAMANI KOLLAMIŞLAR ..TEŞEKKÜR EDERİM İLGİN İÇİN...BU ARADA İTÜ OTOPARKININ KARŞI SOKAĞINDAN ÇALINDI ÖMER RÜŞTÜ PAŞA SOKAK ÜZERİNDEN

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
simdiye coktan parcalamislardir gecmis olsun.

geçmiş olsun hocam çok yazık olmuş polise şikayet ettiniz mi adamları?

En iyisi motoru hergün aynı mevkiiye bırakmamak hergün farklı yerlere farklı zamanlarda bırakmak lazım ki takip edemesinler

YAPCAK BİŞİ YOK PARÇALANSADA PARÇALANMASADA BEN GEREKEN NEYSE ONU YAPMAYA ÇALIŞIYORUM OTURUP BEKLİCEK DİĞİLİM

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------

SAĞOL BABACAN SAĞOL

Geçmiş olsun, acayüp'ün de dediği gibi ilanları sık sık kontrol edin.

Bu arada mesajızı TAMAMI BÜYÜK HARFLERDEN yazmazsanız gerçekten daha rahat okuyacağız. :)

2.000---3000 tl para vericem bulan arkadaşa yada bulmama yardımcı olanlara hatta bu yazımı okuyan motorumun hırsızıysa bile vericem bu parayı

çok geçmiş olsun..gerçekten üzücü bir durum ..inşallah motorunuza kavuşursunuz

inşallah ya kaç para isteseler vericem şikayetçi bile olmucam o derece kötü durumdayım

çolk geçmiş olsun. Eğer tanıdık bir polis bulabilirseniz motorunuzu bulma olasılığınız büyük oranda artar. Daha önceki çalıntı olaylarında polis tanıdıgı bulan bır arkadasımızın, yanlış hatırlamıyorsam 1 aydan daha kısa surede motoru bulundu. Çünkü başka türlü bulmak çok zor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
yahu insallah bulunurda halen bulunma ihtimali olmasindan bahsedenler var calan hirsiz binmek icin degil parcalamak icin caliyor motoru salakmi bu hirsiz bu sekilde binecek motora ya parcalatip satacak yada komple elden gecirecek makinayi insallah bulunur ama cok cok düsük bir ihtimal bulunmasi insan evladini kaybetmis gibi üzülüyor basima gelmedi ama anliyorum sizi.

bende biliyorum neler olduğunu bu istanbulda motoru kasalı kamyona atıp götürmüyolar adam çalıştırıp gidiyor ve düşünsene parça yapsa kaç tane 2004--2006 yamaha r1 var memlekette hade çok var kaç kişi bu parçaları elinde bekletir onu boşver tek tek dolaşıp dükkanlara parça satıcak diğil adam kontaktan çalıştırıyor dikkatini çekerim öyle parça için çalıcak bi durum diğil bu piyasanın içindeyim 10 yıldır bi motor kiralamıştım gsxr 1000 kasa 2004 dü motor 2008 di..şimdi sen hiç racing motor kullandınmı??? seni kaç kere polis çevirdi beni 5 yılda 1 kere çevirdi ondada kırmızı ışıkta anlıcaan motoru boyayıp başka plaka taksa polis onun yamahamı suzukimi ne olduğunu bile bilmez ancak bakıp araştırıp bişiler yapmaya çalışıcaz bu bi gerçek

Forumdan Uzaklaştırıldı
kardes kusura bakma kendi motorum calinmis gibi üzüldüm hata ettiysek affola bu kansiz vicdansizlar tek kisi degil bunlarin hepsi cete ve keyfi bir olay degil bu calinti olaylari polisimize sasiriyorum ne icin maas aliyorlar al maasi yat asagi oh mis valla

Geçmiş olsun kardeşim üzücü durum, inşallah kısa zamanda bulunur. Kilitleri açmışlar demişsin. Makaslamı kesmişler ve ne tip kilitlerin vardı en azından bizlerde tedbirlerimizi artırrız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar