Bir tane örnek fotoğrafını paylaşabilir misin burada "kullanım ömrü 10 yıldır" diye?
http://honda.com.tr/app_assets/kilavuzlar/31/50/cbr600rr07omtr.pdf
3. sayfada yazıyor.
Son düzenleme:
Bir tane örnek fotoğrafını paylaşabilir misin burada "kullanım ömrü 10 yıldır" diye?
Estağfurullah ama bidahakine direk suçlamak yerine dinlemenizi öneririm.Haklıymışsınız, özür dilerim, lafımı geri alıyorum. Ama çok şaşırdığımı da ifade edeyim.
Sanırım firmaların 10 yıl ömür koyması daha çok yedek parça desteği ile ilgilidir. firmalar 10 yıldan sonra motosikletinizin arıza ve yedek parça konusunda sorumlu değiliz demek istiyor.
Hazırcılık değil maksadım. Kullanım kılavuzunda böyle saçmalık yazmayacağını bildiğim için bunu söyledim. Göstersin bakalım gösterebiliyorsa "kullanım ömrü 10 yıldır" diye bir ibare
birazda şu gözle bakalım,km düşürülmüş olsa adam neden fantastik bir km ye çeksin?bu motora 1300 değil 13000km yazsa bile az sayılır,hatta 23000km bile yapsa gideri var...
Hazırcılık değil maksadım. Kullanım kılavuzunda böyle saçmalık yazmayacağını bildiğim için bunu söyledim. Göstersin bakalım gösterebiliyorsa "kullanım ömrü 10 yıldır" diye bir ibare