- Konu Yazar
2003 Model cbr 954 rr.Rüzgarlıktan dolayı devir saatinde erime başladı.Konuyu honda fabrikaya kadar götürdük.Sonuç dış etkenmiş değiştiremezlermiş.Motosiklete kışın binin.Güneşli havalarda gezmeyin sakın.Serviste konuyu actıgımız ERKAN BEY !!(bakmadan olmaz dedi.Bakmadı bile.Honda sekerpınar daki fabrikadan).Benden başka 4-5 arkadaştada bu sorun var.Honda alırken dikkat edin artık.Honda şımardı sanırım.Şuanda tüm tüketici köşeleri ve gazetelere yazma kararı aldım taa ki honda özür dileyene kadar.Ben yeni panel de aldım ama o da eriyecek.Bu arada ismini sordugumuz Honda fabrikadaki sahşın uslubu sen kimsin ki bana soruyorsun diye müşterileri azarlıyor.Bu saygıdan yoksun müşteri ile nasıl konusulur bilmeyen bir insanı nasıl bu tür işlerde görevlendiriyorlar anlamadım dogrusu.2005 model 1000 RR da acaba bu sorun devam edecek mi.Bu ayıplı bir ürün oldugu için eger aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa topluca baskı yapalım.Avukatımla konuşmam sonucunda motosikletleri değiştirebilecekleri sonucuna vardık.Bunu otoparka bıraktınız ve yangın cıktı ne olacak o zaman.Yeni panel aldım ama o da eriyecek.Ve bir gün unutursam komple yanacak.
En kötüsüde Honda ca çalışan bu saygıdan yoksun insanın tavrı.İşiniz Honda ya kaldıysa işiniz var demekki.Honda alırken bir kez daha düşünmek zorunda kalacagım sanırım.
En kötüsüde Honda ca çalışan bu saygıdan yoksun insanın tavrı.İşiniz Honda ya kaldıysa işiniz var demekki.Honda alırken bir kez daha düşünmek zorunda kalacagım sanırım.