2001 model cbr 1100 xx

Motosikleti
adv 350
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bugün honda cbr 1100 xx motora denk geldim gerçekten ürkütücü bir tipi var motorun,seside öyle.Yeni racinglere göre çok sakat bir motor olduğunu söyledi sahibi profesyonellik ister dedi bu makineye bayıldım ama

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
eski zamanların motorları böyle hiç elektronik destekleri abs tcs falan olmadan safi güç, aydaması zor makinalar.

belki bir zaman sonra bizim motorlara da öyel diyecekler, üzerine biniyorsun ekrandan haritadan gideceğin noktayı seçiyorsun kendi gidiyor kendi virajlarda yatıyor kalkıyor, eski zamanların motosikletleri ne kadar ilkelmiş, kask bile takmak zorunda kalıyorlarmış diyecekler.

Motosikleti
adv 350
eski zamanların motorları böyle hiç elektronik destekleri abs tcs falan olmadan safi güç, aydaması zor makinalar.

belki bir zaman sonra bizim motorlara da öyel diyecekler, üzerine biniyorsun ekrandan haritadan gideceğin noktayı seçiyorsun kendi gidiyor kendi virajlarda yatıyor kalkıyor, eski zamanların motosikletleri ne kadar ilkelmiş, kask bile takmak zorunda kalıyorlarmış diyecekler.
2 Tekerli olmayan hiçbir makine motosiklet değildir bana göre zaten 2 teker hangi teknoloji olursa olsun kask takmak gerekecek kaskın ismi cismi değişirse orasını bilemem ama kafaya bir koruma olmadan iki teker üzerindeki tehlike her zaman var olacaktır diye düşünüyorum

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
O dönem Japonlar arasında bir yarış varmış. En hızlı Sport Touring kategorisi.

Ama bir kaç yıl önce ama bir kaç yıl sonra Zzr 1100'ler, Hayabusa'lar, Cbr 1100 Xx Super Blackbirdler hep o dönemin leziz motorları. Suzuki, Hayabusa'yı güncelleyerek hala pazarda tutuyor. Kawa'da şu an o dönemleri andıran Ninja 1100 Sx var, Honda'nın bu kategoride artık motoru yok diye biliyorum.

Motosikleti
2 Tekerli olmayan hiçbir makine motosiklet değildir bana göre zaten 2 teker hangi teknoloji olursa olsun kask takmak gerekecek kaskın ismi cismi değişirse orasını bilemem ama kafaya bir koruma olmadan iki teker üzerindeki tehlike her zaman var olacaktır diye düşünüyorum
BMW'nin konsept bir motosikleti vardı, kask bile takmadan sürülüyormuş çünkü kendisi dengesini sağlıyordu. üzerine oturuyorsun o seni götürüyor, ne anladım ben o işten. :)
Videosunu ekleyeyim buraya.

O zamanlar erkeklerde testesteron 900-1000 ng/dl seviyelerinde geziyordu.
Şimdi 50-150 ng/dl arasında.
Umarım yeteri kadar açıklayıcı olmuştur.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
O dönem Japonlar arasında bir yarış varmış. En hızlı Sport Touring kategorisi.

Ama bir kaç yıl önce ama bir kaç yıl sonra Zzr 1100'ler, Hayabusa'lar, Cbr 1100 Xx Super Blackbirdler hep o dönemin leziz motorları. Suzuki, Hayabusa'yı güncelleyerek hala pazarda tutuyor. Kawa'da şu an o dönemleri andıran Ninja 1100 Sx var, Honda'nın bu kategoride artık motoru yok diye biliyorum.
Hondada Cbr 1000rrrrrrrr var, sayilir mi?

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Motosikleti
adv 350
Sport touring ama güncel modellerden Ninja Zx10r için super sport diyebiliriz.

Sen sürebilirmisin eski cbr 1100xx gibi bir makineyi ama sürmekten kastım makineyi yerinden kaldırmak değil şuan sürdüğün motor varsa onun gibi sürmek?

Mümkündür. Hatta bize bir çip takacaklar. Otobüse bindirecekler. Gideceğimiz yere giderken, kendimizi motosiklet sürüyormuş gibi hissedeceğiz. Matrix gibi. Hatta bu esnada yarışabiliriz bile kim bilir.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
90'ların ilk yarısı Zzr 1100 kullanan, sonradan OMM'nin kurucuları arasında yer alan bir büyüğüm bana bir anısını anlatmıştı.

Tahmin edeceğiniz üzere 90'ların ilk yarısı ülkemizde ekipman bilinci yok, bu abimizin kaskı da en az 15 senelik. Bir gün bir vesileyle Zzr ile Almanya'ya gidiyor, orada hasbihal falan bir grupla dağ yollarında sürecekler, tüm grup daha düşük cc. Bu abimiz de düzde yardırıyor ZZR ile, o dönemin en güçlü motorlarından biri, düzde ona yaklaşabilen yok. Virajları gördükçe hızını 30-40'a düşürüyor, ne kadar düşük cc varsa bu abimizin içinden geçiyor o gün o dağ yollarında. Çünkü bizim abide o dönem eğitim yok, bilinç yok, 20 sene Allah'a emanet kullanmış.

O gün süremediğini anlıyor. Sonra sonra kendini geliştiriyor ama o olayı hep anlatırdı.

Motosikleti
90'ların ilk yarısı Zzr 1100 kullanan, sonradan OMM'nin kurucuları arasında yer alan bir büyüğüm bana bir anısını anlatmıştı.

Tahmin edeceğiniz üzere 90'ların ilk yarısı ülkemizde ekipman bilinci yok, bu abimizin kaskı da en az 15 senelik. Bir gün bir vesileyle Zzr ile Almanya'ya gidiyor, orada hasbihal falan bir grupla dağ yollarında sürecekler, tüm grup daha düşük cc. Bu abimiz de düzde yardırıyor ZZR ile, o dönemin en güçlü motorlarından biri, düzde ona yaklaşabilen yok. Virajları gördükçe hızını 30-40'a düşürüyor, ne kadar düşük cc varsa bu abimizin içinden geçiyor o gün o dağ yollarında. Çünkü bizim abide o dönem eğitim yok, bilinç yok, 20 sene Allah'a emanet kullanmış.

O gün süremediğini anlıyor. Sonra sonra kendini geliştiriyor ama o olayı hep anlatırdı.
Aha o abinin durumundayım ben de. düzde yardırıyorum, virajlara gelince xmax 250 bile geçer beni, hatta virajlı yollarda xmax ile daha iyi viraj döndüğümü farkettim. Eğitim lazım. hakimiyet eğitimi aldım tamam ama yol eğitimi de lazım bana.

F54

O zamanlar erkeklerde testesteron 900-1000 ng/dl seviyelerinde geziyordu.
Şimdi 50-150 ng/dl arasında.
Umarım yeteri kadar açıklayıcı olmuştur.
bu konu gerçekteen doğru kadınların sürekli şikayet ettiği konu prenses erkek gerçekten var
işte seçimlere baktığın zaman da bunu görebiliyoruz
böyle olmamızın en büyük sebebi tükettiğimiz gıdalar ve sosyal medya diğerlerinin etkisi küçük yani bir şekilde erkeklik hormanlarımzı yok ediyorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar