Ilkokul mezunuyum ben ne okuması , ali topu at veli tutokumuş adam tabi göt ister diyememiş tecrübe ve konsantrasyon demiş
Yıllar geçtikçe dunya hayatı insanlar için dahada kötüleşiyor , bizden önceki nesil daha mutluydu , benim dayılarım , amcalarımdan biliyorum , şimdi gençlere bakıyorum mutlu değiller , al sana tecrübemenopozlu dayılarımız bu sefer de yeni neslin testosteronu az demiş ben de soruyorum az veya çok olduğunu nereden tecrübe ettin![]()
Kendi adıma cevap vereyim , yıllar önce bir arkadaşın Hayabusa' sı nı sürdüm , boyumda 190 zaten makinaya sığmıyorumSen sürebilirmisin eski cbr 1100xx gibi bir makineyi ama sürmekten kastım makineyi yerinden kaldırmak değil şuan sürdüğün motor varsa onun gibi sürmek?
Abi mutluluğun sırrı bence saldım çayıra mevlam kayıra modu, evet hayat zorlaşıyor fakat en azından sağlık ve sıhhatimiz yerinde.Yıllar geçtikçe dunya hayatı insanlar için dahada kötüleşiyor , bizden önceki nesil daha mutluydu , benim dayılarım , amcalarımdan biliyorum , şimdi gençlere bakıyorum mutlu değiller , al sana tecrübe![]()
Olm sen genç degilsin zaten biliyom bizi trolluyon dimiAbi mutluluğun sırrı bence saldım çayıra mevlam kayıra modu, evet hayat zorlaşıyor fakat en azından sağlık ve sıhhatimiz yerinde.
Sağlık, sıhhat ve afiyeti kaybetmediğimiz sürece her şey tekrardan kazanılır, dramize ve çevreye pek odaklanmadan önümüze bakıp bir yol haritası çıkartıp o yoldan ilerlemek gerek.
Abi emin ol gerçekte görsen 20 demezsin (çıtırdan kelim), yaşıtım olan kızların abi demeside ayrı koyuyor.Olm sen genç degilsin zaten biliyom bizi trolluyon dimigelicem Bursaya foyanı ortaya çıkaracam birgun
Şu yazdıklarına bak kim der bu 20 yaşında![]()
Eski nesil bir araç kullanıp puro tüketmeyi sevip 1970-1990 arası çıkan blues tarzı müzik dinleyen 20 yaşında motosiklet aşığı bir genç olamaz mı abi?![]()
Ben seni okumuş mühendis olmuş sanıyordum, sen de aynı ben gibi cahilmişsin meğer bu yüzden bu kadar iyi anlaşıyoruz.Ilkokul mezunuyum ben ne okuması , ali topu at veli tut![]()