2001 model cbr 1100 xx

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
menopozlu dayılarımız bu sefer de yeni neslin testosteronu az demiş ben de soruyorum az veya çok olduğunu nereden tecrübe ettin :)

menopozlu dayılarımız bu sefer de yeni neslin testosteronu az demiş ben de soruyorum az veya çok olduğunu nereden tecrübe ettin :)
Yıllar geçtikçe dunya hayatı insanlar için dahada kötüleşiyor , bizden önceki nesil daha mutluydu , benim dayılarım , amcalarımdan biliyorum , şimdi gençlere bakıyorum mutlu değiller , al sana tecrübe 😔
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sen sürebilirmisin eski cbr 1100xx gibi bir makineyi ama sürmekten kastım makineyi yerinden kaldırmak değil şuan sürdüğün motor varsa onun gibi sürmek?
Kendi adıma cevap vereyim , yıllar önce bir arkadaşın Hayabusa' sı nı sürdüm , boyumda 190 zaten makinaya sığmıyorum 🤣 kafam ön camın altına sığmıyor uzun geliyorum ekranı falan göremedim 1. Vites kalktım vuuut etti 2 ye attım gazı açtım yine vuuut 3 e attım kafamı şöyle yamulttum bi baktım 200 😲

Hepi topu 5 saniye yada 6 dır , ben çabuk gaza gelen biriyim yolda , dur dedim aga bununla ben ölürüm verdim motoru..

Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200 15"
Yıllar geçtikçe dunya hayatı insanlar için dahada kötüleşiyor , bizden önceki nesil daha mutluydu , benim dayılarım , amcalarımdan biliyorum , şimdi gençlere bakıyorum mutlu değiller , al sana tecrübe 😔
Abi mutluluğun sırrı bence saldım çayıra mevlam kayıra modu, evet hayat zorlaşıyor fakat en azından sağlık ve sıhhatimiz yerinde.

Sağlık, sıhhat ve afiyeti kaybetmediğimiz sürece her şey tekrardan kazanılır, dramize ve çevreye pek odaklanmadan önümüze bakıp bir yol haritası çıkartıp o yoldan ilerlemek gerek.

Abi mutluluğun sırrı bence saldım çayıra mevlam kayıra modu, evet hayat zorlaşıyor fakat en azından sağlık ve sıhhatimiz yerinde.

Sağlık, sıhhat ve afiyeti kaybetmediğimiz sürece her şey tekrardan kazanılır, dramize ve çevreye pek odaklanmadan önümüze bakıp bir yol haritası çıkartıp o yoldan ilerlemek gerek.
Olm sen genç degilsin zaten biliyom bizi trolluyon dimi 😁 gelicem Bursaya foyanı ortaya çıkaracam birgun 🤣
Şu yazdıklarına bak kim der bu 20 yaşında 😉

Motosikleti
Ns200 15"
Olm sen genç degilsin zaten biliyom bizi trolluyon dimi 😁 gelicem Bursaya foyanı ortaya çıkaracam birgun 🤣
Şu yazdıklarına bak kim der bu 20 yaşında 😉
Abi emin ol gerçekte görsen 20 demezsin (çıtırdan kelim), yaşıtım olan kızların abi demeside ayrı koyuyor. :(

Eski nesil bir araç kullanıp puro tüketmeyi sevip 1970-1990 arası çıkan blues tarzı müzik dinleyen 20 yaşında motosiklet aşığı bir genç olamaz mı abi? :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar