200 maksimum 250 tl mont tavsiyesi

iyi forumlar, 250 liraya kadar bi motosiklet montu bakıyorum, daha önce böyle bi konu açılmış fakat söylenen montların bana bedeni yok boy 183 kilo 60 yani s ya da xs olması gereken bi mont alıcam, tavsiyelerinizi bekliyorum.

spidi marka montlara bakabılırsın burda bır arkadasım aldı cok memnun .

Bilmiyorum bende çok baktımda şu an bu fiyata en uygunu en güzel görünümlü ross air flow ,Korumalar mudahili tüm montlarda aynı zaten 200 liraya ne beklkiyeceksiniz.Hataa şu an üstümde giydiğim deri dainese montla revitin korumalarına baktım ikiside aynı .Sıkıntı montta değil koruma kısmın da eğer bulabilirseniz eski yırtılmıs atıl vaziyetteki korumaları bu ross takın mis gibi olsun bitsin.

Bunları revit air dan çıkardım mont hakkı rakmetine kavuşmuş .Alacağım yazlığa takacağım .

venom monta sabah bakmıştım da genel özellikler kısmı boş olduğu için dikkatimi çekmedi.

ross air kafama yattı gibi hocam zaten siyah pantolonum var motosiklette siyah başka renk düşünmüyodum açıkçası bunu sık kullanılanlar kısmına ekliyorum. :)

Ross air flow kullanıyorum tavsiye ederim..şahsen benim vucudu tamamen sarıyor en sevdiğim yanı bu birde havlandırması başarılı :cat:

Kışlık-ross speed hörgüçlü,yazlık:nic airsilver .

hocam nic silver benim için fiyat performans ürünü olabilir 150 liraya kadar düşmüş bir sitede fakat motosiklet mondial roadracer siyah çantası pantolonum ve eldivenlerim hepsi siyah tek tercih etmeme sebebim şu anlık gerçekten güzel tavsiye olmuş teşekkür ediyorum. ross air gibi görünüyor şu an benim için her yol. :)

Kışlık-ross speed hörgüçlü,yazlık:nic airsilver .

Şu nic air den sipariş vermek istiyorum fiyatı bayağı uygun ve iyi bir ürün gibi.
Boyum 1.79 kilom 63. S - M hatta bazen XS tişört vs giydiğim bile oluyor.
Sizce hangi ölçüsü bana olur, alacağım yerde herhangi bir beden ölçüsü vs göremediğimden soruyorum?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar