20 yılı ıskaladım sonunda ben de geldim (ER6F ile)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
seflek' Alıntı:
yahu bizim yaşımızdakiler hacca gidip torun bakıyor. sense 600'lük motorla yollarda süzüleceksin. hem ayıp, hem de o büyüklükte makinayı zaptedemezsin. benim gibi 250'lik çin malı bir makinaya eyvallah diyecektinn. :)
hayırlı olsun kardeş...

er6'nın zatedilmeyecek bir yanı yok. hem baksana kawali eğitimi ciddi yapmış, bence hiç problem yaşamaz. İngiltere'de yeni başlayanlara tavsiye eilen bir motor. (Şimdi kimse İngiltere'de yeni başlayanlar 125cc'den başlamak zorunda demeden önce söyliyeyim: FastTrack diye bir alternatif ehliyet alma yöntremi var, cc limiti yok)

:rendeer: Hoşgeldin dostum benden 1 yaş büyüksün ve bende yılbaşında ilk motorumu aldım
demekki insan yaşlandıkca daha hızlı yaşamak istiyor

007

Hayırlı olsun... KAWALIM ! Rüzgarın bol olsun...

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Motosikletin hayırlı olsun Kawalim kardeş.(Ben de buralarda kendimi yalınız sanıyordum.Allaha şükür ,değilmişim.:queen: )Ben 44 ten(geçen yıl emekli olduktan)sonra ilk sayılabilecek 250 lik çinli'mi aldım.Bu gün er6n ile er6f arasında kaldım.''Motosikletimi hangisi ile değişsem?''diye.Bu iki motosikleti tanıyan arkadaşlar,ne dersiniz?

valla hayılrı olsun bu yasta buna cesaret edıbılmene sevındım boyle gıderse benımde motor almam 40 ımı bulacak ( daha 24 yasındayım :D )

Tc

f16

abi motorun hayırlı olsun

ötv yede lanet olsun.

yaw nedir herşeyi çok pahalıyo alıyoruz.cok mu zengin ülkeyiz böle.

kawasaki gösterdiğin sitede 6299 $ bizde bilmiyorum kimbilir nekadardır

sony psp nin yurdışı fiatını 200$ a düşürdü. bizde dahada 400$ civarı. diyeceksiniz ne alakada adam akıllı herkesden vergi alsınlarda bizde bu nimetlerden gercek fiyatlarından yararlanabilelim.

dimi bankacı abicim:)

Merhaba, hayırlı olsun.

Bende Er6f almayı düşünüyorum yakın zamanda. Motor hakkındaki görüşleriniz nedir? Hızlanma, rahatlık, yol tutuş vs... veya size tavsiye eden uzman kişilerin görüşleri nelerdi?

teşekkür ederim

Sevgili cwunch motorun en önemli özelliği hakimiyet ve yol tutuş. İhtiyacın olduğu anda aniden ivmelenebiliyor, hatta biraz dikkatli olmak lazım, çünkü kendini geride bulman mümkün. Hızlanma ise çok seri, tabi motor rodajda olduğu için bu konuda çok fazla bir bilgi henüz edinemedim. Beni etkileyen en önemli özelliği ise sıkışık trafikte çok kıvrak, yani motokurye olsan bundan iyi motor olmaz derecesinde. Umarım yardımcı olmuştur. Svg.

yaşın bi önemi yok kalan zamanı değerlendir bence dolu dolu yaşa abicimm..makine hayırlı olsun iyi sürüşlerr....

Teşekkürler:) tekrar hayırlı olsun, kazasız belasız günler diliyorum...

Bu arada motor hakkında sürekli bizi bilgilendirirseniz sevinirim...

selamlar,
ben de bu temmuzda er6f aldım, benim de ilk motorumdu, 10bin km yol yaptım, şahsen ben çok seviyorum motorumu, allah kimseye kaza bela vermesin, iyi eğlenceler.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
gene hortlatılmış bir hoşgeldin başlığı:pr:

abicim aramıza hoş geldin motorun hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah darısı başımıza:rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar