20 Kasım pazar SAPANCA gezi-kahvaltı(tayfa)

tunal abi sapancaya otoban uzerındenmı yoksa ızmıtten sonra e-5tenmı gıdıcez ben sizi nerde beklıyım?

tabiiki otobandan geleceğiz sen bizi hemen otoban çıkışında yol kenarında beklersin gişenin biraz ilerisinde....elimde kırmızı gül olacak ordan tanırsın artıkın....olmadı xx ten tanırsın...

tabiiki otobandan geleceğiz sen bizi hemen otoban çıkışında yol kenarında beklersin gişenin biraz ilerisinde....elimde kırmızı gül olacak ordan tanırsın artıkın....olmadı xx ten tanırsın...

demek ıstedıgım izmite kadar otobandan gelıceksınız onu bılıyorumda ızmıtten sonra e-5 tenmı devam edıcez?
birde izmit batı cıkısından cıkıcaksınız dımı orda beklerım ben...

not:seni tanımayan ölsün be abi 70 milyon tanıyo 29 ekimden sonra hele:)

İzmitte özdilekte buluşalım mı
Otoban çıkışı ve Sapanca yol ayrımında özdilek, Sapanca'da gol kenarında sahilde greenblue ve hava alanı arası Kucuk bir yer var motosiklet ekiplerinin uğrak mekanı bir yer varoraya gidip muhabbet edilebilir kahvaltı için zaten bir sürü mekan var.

demek ıstedıgım izmite kadar otobandan gelıceksınız onu bılıyorumda ızmıtten sonra e-5 tenmı devam edıcez?
birde izmit batı cıkısından cıkıcaksınız dımı orda beklerım ben...

not:seni tanımayan ölsün be abi 70 milyon tanıyo 29 ekimden sonra hele:)

eyvallah kardeşim istanbuldan gelince mecburen sapanca yazan tabela nerdeyse oradan çıkacağız....

http://sapanca.neredekal.com/nasil-gidilir/

Son düzenleme:
eyvallah kardeşim istanbuldan gelince mecburen sapanca yazan tabela nerdeyse oradan çıkacağız....

abi o zaman siz izmite hiç girmiceksiniz :D
şimdi işler karıştı işte ben otobandan cıkıcaksınız gıbı anladım eğerki sapanca cıkıstan cıkarsanız direk sapancaya varırsınız :D ben artık tersserite girmenin bi formulunu dusunuyım :D
ben artık bı sekılde bulurum sizi:D

yuvacık gezisindeki gibi otobandan cıkıp (izmit batı gişelerinden) ordan e-5ten devam edıceksınız sanmıstım

---------- Post added at 03:18 ---------- Previous post was at 03:11 ----------

Tünal abi yada biz şöyle yapalım

Kocaelideki civardaki Arkadaşlar HALKEVİ herkesin bildiği biryerdir birbirimize telefon verip orda bulusalım ordan devam edelim sanırım yalovadan moto seyyah abimiz ve kocaelıdende 1 kaç arkadaş var...

abi o zaman siz izmite hiç girmiceksiniz :D
şimdi işler karıştı işte ben otobandan cıkıcaksınız gıbı anladım eğerki sapanca cıkıstan cıkarsanız direk sapancaya varırsınız :D ben artık tersserite girmenin bi formulunu dusunuyım :D
ben artık bı sekılde bulurum sizi:D

yuvacık gezisindeki gibi otobandan cıkıp (izmit batı gişelerinden) ordan e-5ten devam edıceksınız sanmıstım

---------- Post added at 03:18 ---------- Previous post was at 03:11 ----------

Tünal abi yada biz şöyle yapalım

Kocaelideki civardaki Arkadaşlar HALKEVİ herkesin bildiği biryerdir birbirimize telefon verip orda bulusalım ordan devam edelim sanırım yalovadan moto seyyah abimiz ve kocaelıdende 1 kaç arkadaş var...

Yakışıklı biz mecburen temden sapanca çıkışından çıkacağız geçen sefer yolu şaşırmışlardı siz o taraf olarak toplanırsınız bize gerekirse telefonla ulaşırsınız 0533 395 93 04 sapancada illaki buluşuruz bizde o arada yeri ayarlamış oluruz sonrası Allah kerim....

Tamamdır Tünal abi;)

KOCAELİ civarı arkadaslar kocaelı merkezde HALKEVİNDE buluşalım burdan beraber hareket edelim.
SAAT:11.00 İZMİT HALKEVİ
numaram 0554 778 27 29

Tamamdır Tünal abi;)

KOCAELİ civarı arkadaslar kocaelı merkezde HALKEVİNDE buluşalım burdan beraber hareket edelim.
SAAT:11.00 İZMİT HALKEVİ
numaram 0554 778 27 29

Özdilek daha belirgin bir toplaşma yeri değilmi. Bence Özdilek olursa daha iyi olur.İzmit -Adapazarı yolu 10. km.

SELAMUN ALEYKÜM CEMAAT İSTANBULDAN GELECEK OLAN BİZLER SAPANCA TEM ÇIKIŞINDAN ÇIKACAĞIZ VE ÇIKIŞTA BEKLEYECEĞİZ EN YAKIN UYGUN YERDE.SAAT 12:30 GİBİ ORDA OLURUZ.
Sonrasında zaten telefon görüşmeleriyle toparlarız .
Yiyecek içecek işleri çok kolay hertürlü ayarlanır.
Kocaeli tarafından gelecek olacak arkadaşlar kendi içlerinde toplanma işini zaten hallederler, ama mutlaka saat 12.30 da tem sapanca çıkışına yakın biryerde olmaları lazım.

Cümleten hayırlı cumalar..........

Ben aslen Adapazarı'ndan gelecegim için İzmitten gelenler ile Özdilekte buluşalım istiyorum

izmitten gelıcekler o zman ozdilekte bulusalım ;) 11.15 uygundur sanırım

gezide on numara büyüklerimiz ve arkadaşlarımız var...
çok güzel geçeceğe benziyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar