mustafa sağolasın ama mesajını geç okudumben bornovadayım,saat 10'a kadar bana telefon açarsan buluşur beraber gideriz
ev: 343 10 14-mustafa
foro moto yok abicim,gurup kayış attı,ben yarıştaydım,egelim ve oneway'in motorlarını orada gördüm ama kendileriyle karşılaşmadık,geri kalanlar malesef çeşitli nedenlerle gelemediler :farao:e_erdun' Alıntı:hadiyin arkadaşlar fotolar :silent:
cenkis abi sende mi oradaydın?ben motorumu gelen herkesin görebileceği şekilde açık 2.tirübünün arkasına yolun tam kenarına koydum,hatta oneway ve egelim'in de motorlarını benimkinin karşısına koyduğunu gördüm :sunny: ,ama kendileriyle karşılaşmadık :santa: ,senin motorunu da hiç görmedim,keşke arasaydınız abi yaw :king:APV41' Alıntı:izmir tayfası kayış atmaz resimler gelecek mustafa koyunları sayarken biz yarışı izliyorduk biz koyun değiliz ya bizi görmemiş :bounce:l: :flower: :queen:
aşkolsun ,benim motoru aldığımda zaten camı vardıOne_Way' Alıntı:. Musatafa kardeşim yav sen motora cam mı taktırdın, motoru gördüm ama camlı olduğunu görünce senin olacağı aklıma gelmedi, tabi o sensen. :queen: