20 KASIM PAZAR MOTOSİKLET.NET İZMİR TAYFASI YARIŞA GİDİYORUZ

arkadaşlar sorun değil..belkide ben biraz erken gelmiş olabilirim..ama hala izmirdeyim sanırım perşembe gününe kadar buradayım.perşembe günü istanbula dönüp pazartesi günü tekrar geri geleceğim.benimn işlerim burada yoğun,gün içinde görüşemeyiz gibime geliyor.zaten siz de müsait olmayabilirsiniz...hoşçakalın..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haftasonu toplantı dönüşü riderımla birlikte doğal olarak bende çok ıslandım ve yoruldum ayrıca hafta sonunu evde geçirdim çünkü yakında annem beni evlattıktan reddedecekti uzun zamandır hafta sonraları beni evde göremediği için canım anneciğim bu hafta sonunumu ona ayırdım havada çok kötüydü zaten
gidip eğlenen yarışı izleme keyfine varan arakadaşlar umarım bir dahaki sefere hep birlikte izleme şansımız olur :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
İtiraf ediyorum, tatlısu motorculuğu yaptım: Yağmurdan dolayı gelmedim. :p

Bir gün önce Koçtaş'a lastikli su geçirmez iş pantalonu almaya gittim fakat 10 dakika boyunca dışında bile arabam için park yeri bulamayınca bu bana bir işaret dedim ve oradan gittim. Pantalon da olmayınca yağmurda sürmek işkence olacağından dolayı gelmedim. :pale:

pantolon için 10 dk park yeri bulmaya katlansaydınya kanka :p valla donuma kadar ıslandım ben ama dostlarım için yeniden ıslanmaya değer razıyım yine yağsa yine giderim motorla ıslanmak güzeldir....... :cherry: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
EgeKnn' Alıntı:
pantolon için 10 dk park yeri bulmaya katlansaydınya kanka :p valla donuma kadar ıslandım ben ama dostlarım için yeniden ıslanmaya değer razıyım yine yağsa yine giderim motorla ıslanmak güzeldir....... :cherry: :rendeer:

ridersmın devreleri bozuldu :santa: fazla yağmur yaramadı ona üstüne varmayın arkadaşlar kuruyunca geçecektir :)

yağmur hiç dinmesin kurumayayım ben bozuk devrelerimi çok sevdim :bounce:

abenjdbvbtyrnömvbfgty :pl: :queen: :thumleft: :pr: :p :santa: :queen: :joker:

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet ya bedriyle benim su motorcuları olmadığımız tescil edildi bu durumda :p tabi mustafa kardeşim de gelmiş görüşemesek de.. diğer arkadaşları motorları sorunlu da olsa kınıyorumm :) sonuçta artçısız gittik, arkamıza alabilirdik. neysee bidaha olmasınnnn :pl:

Arkadaşlar ct günü çekilen bir ton foto vardı ne oldu onlar yaa???
Podyum günlerimden beri o kadar flaş peşpeşe patlamamıştı... :cherry:
Yoksa makinelere film koymayı mı unuttunuz ne??? :pr:
Aynı ambiansı bidaha nasıl ayarlarız? Tufan bi Nuh zamanında olmuştu bir de geçen ct.
İşin yoksa 3-5000 yıl daha bekle yanii oldumu şimdi :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar