20 Bin Km üstü Çin motoru alınır mı

Merhabalar iyi günler maksimum 120.000₺ fiyata chopper/cruiser tipi motor arıyorum, en hoşuma gidenler 18-20 bin km’de Mondial Nevada 250 oldu fakat Çin motoru için km çok mu yüksek? Kullanırken, kullandıktan sonra satarken bir sıkıntı çeker miyim? Daha düşük fiyata RKS K light 202 de var ilk defa motor alacağım ve nasıl bir seçim yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Motosikleti
D400
20 bin km'de nevada sıkıntı yaratmaz düzgün kullanılmış ve bakımları yapılmışsa fakat bu motor değer kazanan bir motor değil.

Gecen sene sıfırı 150 bin iken su an 163 bin olmuş. 5 bin km'de olanlarını insanlar 100 bine zor satıyor. 20 bin km'de olan motoru yok parasına vermediğin sürece satamazsın.

20 bin km'de nevada sıkıntı yaratmaz düzgün kullanılmış ve bakımları yapılmışsa fakat bu motor değer kazanan bir motor değil.

Gecen sene sıfırı 150 bin iken su an 163 bin olmuş. 5 bin km'de olanlarını insanlar 100 bine zor satıyor. 20 bin km'de olan motoru yok parasına vermediğin sürece satamazsın.
Teşekkürler cevabınız için, RKS K light 202 hakkında bir bilginiz var mı 120-130a 20 binde nevada almak mı daha mantıklı yoksa 60-70 bin liraya daha düşük km’de k light 202 mi?

Motosikleti
D400
Teşekkürler cevabınız için, RKS K light 202 hakkında bir bilginiz var mı 120-130a 20 binde nevada almak mı daha mantıklı yoksa 60-70 bin liraya daha düşük km’de k light 202 mi?

20 binde nevadanın edeceği max 90 lira ki sarı sitede de öyle. 120-130 diyen dolandırıcıdır.

klight 202 nin tipini seviyorum ama onu da max 50 bin eder fiyatı, bunun da sitede fiyatları benzer durumda.

Sanırım size fiyat veren arkadaşlar biraz çakallık yapıyor ya da yanlış araştırıyorsunuz. Sadece bulundugunuz şehre bakmayın, yakın civarlara da bakın.

Sorunuza gelecek olursak ölü parasına satmaycaksanz sonra son sahibi olrusunuz 2 motorun da. Ha hangisi derseniz nevada hem teknoloji hem servis hem de yedek parça olarak klght'tan cok daha iyi.

Motosikleti
Hyosung GV 250
Merhaba, karbüratörlü seri Hyosung gv 250 düşünebilirsiniz. Ben de kullanıyorum.

Çin değil Güney Kore üretimidir. Karbüratörlü olduğu için çok tesisat yoktur başınızı ağrıtmaz. O bütçe ile çok rahat alır, bakım yapar, lastik yeniler binersiniz.

Hocam usta ve yedek parça sıkıntısı olmaz mı, ben Eskişehir’deyim üstüne bir de yurtta kalıyorum kendi yapabileceğim bakımlar çok sıkıntı küçük el aletleri dışında ne alanım ne de imkanım var

Motosikleti
Hyosung GV 250
Hocam usta ve yedek parça sıkıntısı olmaz mı, ben Eskişehir’deyim üstüne bir de yurtta kalıyorum kendi yapabileceğim bakımlar çok sıkıntı küçük el aletleri dışında ne alanım ne de imkanım var
Yedek parça sıkıntısı yaşatmaz. Hala Türkiye'de bayağı bir parçası mevcut. Sıkıntı olan parçayı da https://www.hyosungwholesale.com/ adresinden sipariş geçebiliyorsunuz.

Özellikle karbüratörlü seriye bakın dedim. Çünkü enjeksiyonlu sistemde tonla sensör, elektriksel donanım falan var. Bununla uğraşması zor. Ben uğraşmam. 2. motorum bu. 3. motorum yine karbüratörlü bir chopper olacak.

Gelelim usta olayına. Eğer chopper'a biniyorsanız, hele de karbüratörlü chopper'a biniyorsanız eliniz biraz anahtar tutacak ve araştırmayı seveceksiniz. Bunun servis manuelini indirin, okuyun (oldu da aldınız, manueli bulamadınız, bana ulaşın ben gönderirim.) O servis manuelinde (206 sayfa) firma tüm bakım ve tamirleri tek tek detaylarıyla anlatmış (sırasıyla şu şu vidaları sökeceksiniz, şu işlemi yapacaksınız, şu torkla geri kapatacaksınız. şeklinde) Eli anahtar tutan herkes o manuelle motoru şaseye kadar söker toplar.

Motorda hangi motora binerseniz binin, servis manuelini mutlaka ama mutlaka edinin ve okuyun. Motoru ustanızın kafasına "subap ayarı yapılacak" diyip atarsanız, usta o işi kendi bildiği kadarıyla yapar. Ama manueli okuyup "usta, emme subapları 0,10 mm, egsoz subapları 0,20 olacak şekilde ayarlanacak" derseniz işinizin düzgün yapılma ihtimali daha yüksektir. Ustalar sever bilgili, motordan anlayan müşteriyi. "Ne güzel, bizi uğraştırmıyor, kendi söylüyor ayarları" diye.

Hocam daelim daystar modeli için de söyledikleriniz geçerli mi, yakın illerde bulduğum ilanların çoğu ya enjeksiyonlu ya çok yüksek km’de ya da yüksek fiyatlı

Motosikleti
Hyosung GV 250
Hocam daelim daystar modeli için de söyledikleriniz geçerli mi, yakın illerde bulduğum ilanların çoğu ya enjeksiyonlu ya çok yüksek km’de ya da yüksek fiyatlı
Daelim'e çok yanaşmayın derim. O motorun kaldırabileceğinden çok daha küçük bir yağ pompası var. Motor yüksek devirde yağlama kesebiliyor. Üstelik tek silindirdir, bir yerden sonra sıkılırsınız. Ben inceleme videosu koyayım çok güvendiğim bir ustadan (Motomania)

07:30'dan itibaren görebilirsiniz sorunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar