Valla bizde derler ki; GELİN OYNAMAK İSTESİN YETER Kİ....
oynamak istiyoruz ama bakalım hayırlısı...
ee bak işte bu bile bişi... :cherry:
ama sucuk olayını yalan ediyosun nasıl olucak oynaka istemiyosun galiba abi..
isterdimm.... ama benim mazeretim var ve ekiptekiler bunu gayet iyi bilir, affı da büyüktür... sende pazar günü öğrenirsin, iki kelime edelim.. tanışalım.. emin ol, sende hak vereceksin.. Anlaştık mı? Peşin hükümlü olma dostum :wiinkk:
ewet ewet iki kelime edelim sende beni tanımış olursun... ewet peşin hükümlüyüm ama kötü anlamda değil peşin peşin severim ben...
kötü anlamda olmadığına adım kadar eminim, zaten şüphem olsa sanal bile olsa muhabbete girmezdim hell... Seni Gürkan sevmiş, Candostumun dostu benimde dostumdur :wiinkk: biraz dik yazıyosam nazım geçer diye düşünerek yazmıştım. Affına sığınarak yani :ala::
ayıpsın abi... dik yazsan ne olur en fazla kapışırız sende ilk toplantıda çekersin kulağımı ödeşiriz.:queen::queen::queen:
eyvallah... yarın keyifli ve bol sohbetli, neşeli, kahkahalı birgün olacak inşallah... şimdi ben ufaktan kaçar.. size bu akşam mangalda iyi eğlenceler.. :cat:
kötü anlamda olmadığına adım kadar eminim, zaten şüphem olsa sanal bile olsa muhabbete girmezdim hell... Seni Gürkan sevmiş, Candostumun dostu benimde dostumdur :wiinkk: biraz dik yazıyosam nazım geçer diye düşünerek yazmıştım. Affına sığınarak yani :ala::
En iyisi beşiktaştaki yıldız parkına gelin siz :mrgreen: Deniz manzaralı kapalın yerlerde var mis gibi![]()
sen orda mangal yak bensana 5 kilo sucuk alıcam selcuk:queen:
O zmn senın dukkanda yakalım abım biz magalı sonra oraya goturelım :mrgreen::mrgreen: