20 aralık c.tesi mangala ne dersiniz?

ama sucuk olayını yalan ediyosun nasıl olucak oynaka istemiyosun galiba abi..

isterdimm.... ama benim mazeretim var ve ekiptekiler bunu gayet iyi bilir, affı da büyüktür... sende yarın benden öğrenirsin, iki kelime edelim.. tanışalım.. emin ol, sende hak vereceksin.. Anlaştık mı? Peşin hükümlü olma dostum :wiinkk:

isterdimm.... ama benim mazeretim var ve ekiptekiler bunu gayet iyi bilir, affı da büyüktür... sende pazar günü öğrenirsin, iki kelime edelim.. tanışalım.. emin ol, sende hak vereceksin.. Anlaştık mı? Peşin hükümlü olma dostum :wiinkk:

ewet ewet iki kelime edelim sende beni tanımış olursun... ewet peşin hükümlüyüm ama kötü anlamda değil peşin peşin severim ben...

ewet ewet iki kelime edelim sende beni tanımış olursun... ewet peşin hükümlüyüm ama kötü anlamda değil peşin peşin severim ben...

kötü anlamda olmadığına adım kadar eminim, zaten şüphem olsa sanal bile olsa muhabbete girmezdim hell... Seni Gürkan sevmiş, Candostumun dostu benimde dostumdur :wiinkk: biraz dik yazıyosam nazım geçer diye düşünerek yazmıştım. Affına sığınarak yani ::pala::

kötü anlamda olmadığına adım kadar eminim, zaten şüphem olsa sanal bile olsa muhabbete girmezdim hell... Seni Gürkan sevmiş, Candostumun dostu benimde dostumdur :wiinkk: biraz dik yazıyosam nazım geçer diye düşünerek yazmıştım. Affına sığınarak yani ::pala::

ayıpsın abi... dik yazsan ne olur en fazla kapışırız sende ilk toplantıda çekersin kulağımı ödeşiriz.:queen::queen::queen:

ayıpsın abi... dik yazsan ne olur en fazla kapışırız sende ilk toplantıda çekersin kulağımı ödeşiriz.:queen::queen::queen:

eyvallah... yarın keyifli ve bol sohbetli, neşeli, kahkahalı birgün olacak inşallah... şimdi ben ufaktan kaçar.. size bu akşam mangalda iyi eğlenceler.. :cat:

gunaydın sabırsızlıkla beklıyorum saati.hafif yagmur var ama olsun ne olur mt ye...yaz kıs hepbirlikte......

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer: bumudur budur:rendeer:

evet arkadaşlar hepinize günaydın büğün heralde kopmalar olur hava dolayısıyla dedihimiz saatte sirkeci feribot önünde buluşacaz gelicek arkadaşlar şindiden kazasız yollar diliyorum benim niyetim gelmek sizi bilmem:rendeer:

Son düzenleme:
En iyisi beşiktaştaki yıldız parkına gelin siz :mrgreen: Deniz manzaralı kapalın yerlerde var mis gibi :)

yağmur yok gibi bişe şu an burada hava durumunu veriyim isterseniz maltepe 2 adım ötemde nede olsa buradan =)

eeee nerde bu topiğin organizatörü ne olucak ne biticek alternatif bir plan yapılması lazım mağdur olmayalım. yağmurda kalıp kuyruğu titretmeyelim....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar