- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
- Konu Yazar
Arkadaşlar bugün sabah 06:00'da evimden başlayan yolculuğum 19:00 itibariyle sağ salim yine evime dönerek tamamlandı. Git-gel 910 km.yi aynı gün içinde devirmişim. Epeydir merak ettiğim Domaniç rotasını ilk kez denedim. Bu rota hem uzun yol sakin sürüşe izin veren hem de firkete virajlarıyla motosikletin ve kendinizin limitlerini epey zorlayarak tempolu ve sportif sürüşe imkan tanıyan bir rota. Özellikle İnegöl sonrası Domaniç ve Simav-Demirci-Gördes-Akhisar arası dağ yolları hem manzara hem de viraj anlamında muhteşemdi. Yaklaşık 300 km boyunca neredeyse virajlar hiç bitmedi. Bir ara hakikaten zihnim yoruldu dönmekten. Gördes-Akhisar arası Medar diye bir mahalle var, orada Total benzin istasyonu içinde küçük bir köfteci buldum. Adamlar Akhisar usulü müthiş bir köfte yapmışlar. Ayıptır söylemesi 45 TL'ye hem köfte hem salata gömdüm. Dönüşte yeni İzmir Otobanı'nı kullanarak Negmar Tavşanlı iskelesine geldim, feribotla Eskihisar'a geçtim, oradan da Kadıköy'e evime döndüm. Aynı gün içinde Kocaeli, Yalova, Bursa, Kütahya, Manisa, Balıkesir derken 6 şehir geçmişiz ve neredeyse 90.000 km'ye dayanmış 14 senelik motorum "Maşallah" dedirtti.