20,08,06 Ağva Gezisi Resimli

20,08,06 AĞVA GEZİSİ RESİMLİ
Güzel bir gezi oldu gezide emeği geçen tüm arkadaşlara teşkür erdim gerçeten uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim her şey yerlı yerinde geçti sorunsuz bir gezi oldu

Cumdan sevgil gazozla buluşmuştuk ne yapalım yarın için diye düşünürken ben ağva,ya gidelim dedim ve yola çıktık ben gazoz ,Tamer , eray,mesut,ve arkadaşı, Faruk abi, ve ismlerini maalesef unuttugum 3 motorlu arkadaş

ve akşam yemeginde söyle sade bir şeyler olsun dedik köy peyniri, köy kavunu şeker gibi, köy domatesi, biberi, ekmeği, vay be köylü olmak varmış valla mükemmel ağızlarının tadını biliyorlar ))))

ve çadırlar kuruluyor

gecenin derin sohbeti yerini yıldızları sehire birkıyor uzun zamandır bu kadar güzel bir gökyüzü görememiştim kayan yıldızlar deniz kenarı dalgaların sesi tek kelime güzeldi

sabah oldu kahvatı aynen köy usulü devam

eray kardeşimiz

sevgili Faruk abi geçmiş olsun ya sende olmasan kimi yenecez tavlada piştıde gelsin kolalar )))))))))))))))))

plaj nasıldı diye soracak olursanız

ve eğlence başlıyor deniz deniz deniz

aliş veriş için şehir merkezine geliyoruz

ve ben endurocu 58 yoldan görüntüler hedef hacılar köyü

olası arızalara karşı motorcumuz tamerde geldi yolda kalmak yok her şey iyice düşünüldü

hacılar köyü ağvaya gelmeden orman yolu üzeri 17 km kala sapıyorsun 3 köy geçiyon ve yolun sonunda bir uçurumdan iniyon gerçeten görülmesi gereken saklı cenletlerden biri

gzoz ve ben arzide keşfe çıktık

eraycım sa olsun salatayla ilgilendi

amngal felan derken sohbet koyulaştı

hacılı köyü kahvahanesinde bir çay molası derken yola devam

ve şile çıkışı vedalaşıp eve dönüyoruz

ohhhhh... keyfe bakkk.. ye iç yat, gezin eğlenin bakalım şu başımdaki dertleri bi savuşturayım bende gezeceğim hele ağva nasıl özledim en son 4 sene önce doğumgünümde gitmiştim güzel bir yer , bakarsınız bu senede doğumgünümü orda kutlarım sahilde rakı sofrası kurmuştuk ahhh ahhhh o güzel günlerr...:salut: :salut: :salut: :salut: :salut: yaşlanıyoruz vallaaaaaa:pale: :pale: neyse en azından mt kardeşlerinden bir kaçı güzel bir gün geçirmiş o da bizim tesellimiz

iyi bir fikir olmus anlasilan.... resimler de hos biraz fazla doga resmi olsaydi belki kiz arkadasimi da ikna edebilirdim. gördügüm kadar ile karma karisik bir grup gitmisiniz, 150 lik scooterler, zealsunlar, transalp vs vs...

iyi bir fikir olmus anlasilan.... resimler de hos biraz fazla doga resmi olsaydi belki kiz arkadasimi da ikna edebilirdim. gördügüm kadar ile karma karisik bir grup gitmisiniz, 150 lik scooterler, zealsunlar, transalp vs vs...

mühim olan gönüller bir olsun biz cc olayını beyinde bitirdik gitmeni tavsiye edrim yok birz çakıllı dikkat et dogasıda güzel bir mekan bozulmamiş cennet

paylaşım için teşekürler güzel bi gezi olmuş...:) :)

teşkürler bir dahkıne sizleride beklerim

ohhhhh... keyfe bakkk.. ye iç yat, gezin eğlenin bakalım şu başımdaki dertleri bi savuşturayım bende gezeceğim hele ağva nasıl özledim en son 4 sene önce doğumgünümde gitmiştim güzel bir yer , bakarsınız bu senede doğumgünümü orda kutlarım sahilde rakı sofrası kurmuştuk ahhh ahhhh o güzel günlerr...:salut: :salut: :salut: :salut: :salut: yaşlanıyoruz vallaaaaaa:pale: :pale: neyse en azından mt kardeşlerinden bir kaçı güzel bir gün geçirmiş o da bizim tesellimiz
hayyata en güzel şeydir gezmek . dogum gününe çagirirsan geliriz tabiki agvada olmasınıda isteriz

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar