tühh beh kacırdıgım geziye bqkr:
adaşım üzülme:salut:,senin için tekrar yaparız:queen:
tühh beh kacırdıgım geziye bqkr:
en yakın zamanda rahatsız edileceksiniz:cherry:
bekleriz marv er6 yı değiştirdin diye hatırlıyorum:silent:çok güzel bir gezi olmuş.yazın gelicez yanınıza misafir olcaz size![]()
:
abi önce biz bi rahtsız edelim sonra siz rahtsız edersniz sonra biz bidaha rahtsız ederis sonra siz....:queen::queen:::deliir::
bekleriz marv er6 yı değiştirdin diye hatırlıyorum:silent:
bide lütfü resimleri vidyoları ekleseydi, yada vidyolar reşittemi acaba:silent:
:queen::queen::queen:.......................
çok güzel bir gezi olmuş.yazın gelicez yanınıza misafir olcaz size![]()
bide lütfü resimleri vidyoları ekleseydi, yada vidyolar reşittemi acaba:silent:
:queen::queen::queen:.......................
olaya el attım sencer.yoksa mt ler arası yeni bi darılma sebebi olabilirdi:queen: ama şunuda söylemeden geçmeyeceğim sonuna kadar haklılar.:cat:bu arada başlık düzeltilmiş, ellerinize sağlık
inşallah mehmetcok güzel br gezi olmuş yine.. malesef bu aralar işler yoğun. çıkamıyorum biyerlere.. inşallah başka gezilerde birlikte oluruz... herkesin emeğine sağlık... ::haapppy:
sağolun bayağı emek verildi tabiGüzel gezi olmuş emeğinize sağlık....:rendeer:
yok abi yok öyle üç köfte beş kuruş, istanbulları biz gezmedik:cherry:adaşım üzülme:salut:,senin için tekrar yaparız:queen:
davet için teşekkürlerMersin üniversitesi şenliklerinede bekleriz adanalı ve osmaniyeli dostlarımızı....
28 Nisan Pazartesi : Teoman (21:30)
29 Nisan Salı : Öykü & Berk ( 21:30)
30 Nisan Çarşamba : Feridun Düzağaç ( 21:30)
01 Mayıs Perşembe : Ezginin Günlüğü ( 21:30)
02 Mayıs Cuma : Şebnem Ferah & Hayko Cepkin ( 20:00 )
Yer: Mersin Üniversitesi Çiftlikköy Merkez Kampüsü Vadi Spor Tesisi
ben vidyolar sende biliyorum LATİFCİĞİM ok. o zaman reşite çökelim:queen:gursel abi ne ayaksin anlayamadim yhaaa ne lutfusu
bir dahaki geziye mesajlarini yazdirip geetirecem.(sen bi ediiiiiiiiiiit cek bakalim simdi):queen:
resimlere gelince dun gelir gelmez tegu,iso,ferda,cengize mail attim resimlerin hepisini onlarin zate koyduklari bendekilerdiii...cengiz efendi hem mobylet kullanip hem nasi foto cekmis okadar...:mrgreen:
videolarda resitteydi:bounce:
of ki ofBalık ekmek tantuni off Allah'ım offfr:
yok abi insan kawasakiden kolay kolay vazgeçemiyor![]()
cok güzel bir kaynaşma ve etkinlik olmuş arkadaşlar tekerinize yüreginize saglık.....
ANTEP'DEN SELAMLAR....:cat::cat: