20.03.2010 cumartesi tekirdağ'a gidiyoruz...

1-Capanord (1100XX)
2-Kırık semih
3-Kronik ulaş
4-Hasan Pınar (1000RR)( Topik sahibi)
5-E-m-r-e (X9)
6-Romeo (GT250R)
7-arıza avkan (600F)
8-?
gelmek isteyen eklesin...

GÜNCEL LİSTE...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:34 ----------

hasan benim makina galeride satılık cbf ile gelsem geri kalırım ve fındıklıya yetişemem size iyi gazlamalar şimdiden:rendeer:

sen cbf lede kalmazsın şüphem yok abi...
SELÇUK abi birde KADİR KUMBURGAZ a geldiğinde peşimizden sadece 1 sigara içme kadar bir fark vardı... :D

Daha iki akşam önce aramızda oturuyodun unuttunmu, bi bana veriyodun bi erdeme rakıları :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:51 ----------

Bakım :cat:

balık yemi yiyor bu aralar...
15 saniyede bir formatlanıyor beyni...

:queen::queen::queen::queen: ne diyim len size beni görünce hemen yelken leriniz iniyor bende aranızdan ayrılamıyorum yeni resimler varda aman diyim sakat :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:40 ----------

1-Capanord (1100XX)
2-Kırık semih
3-Kronik ulaş
4-Hasan Pınar (1000RR)( Topik sahibi)
5-E-m-r-e (X9)
6-Romeo (GT250R)
7-arıza avkan (600F)
8-?
gelmek isteyen eklesin...

GÜNCEL LİSTE...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:34 ----------

sen cbf lede kalmazsın şüphem yok abi...
SELÇUK abi birde KADİR KUMBURGAZ a geldiğinde peşimizden sadece 1 sigara içme kadar bir fark vardı... :D

ben burdaki makineleri delerim :queen::queen:

:queen::queen::queen::queen: ne diyim len size beni görünce hemen yelken leriniz iniyor bende aranızdan ayrılamıyorum yeni resimler varda aman diyim sakat :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:40 ----------

ben burdaki makineleri delerim :queen::queen:

Künefen öncemi Künfeden sonramı... :queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
zaten sen gelirsen senin içinde öne en gazcı grubu kurarız MURAT.... :queen:

Valla o gün güzargah baya yoğun, dikerbikers gurubu çanakkaleye gidiomuş önce bi onları delerim, sonra bi de sizin grubu delerim, biti kanlanan muasır gazcılar seviyesinde çok kişi olur yolda, birazda onları delerim.:mrgreen:

Malkara keşan hoppala paşam.:queen:

Hava güzel olursa ordanda bir dua okumaya gideceğim yer var zaten grup murup tanımam...

Valla o gün güzargah baya yoğun, dikerbikers gurubu çanakkaleye gidiomuş önce bi onları delerim, sonra bi de sizin grubu delerim, biti kanlanan muasır gazcılar seviyesinde çok kişi olur yolda, birazda onları delerim.:mrgreen:

Hava güzel olursa ordanda bir dua okumaya gideceğim yer var zaten grup murup tanımam...

geçerken bir korna çalda en azından aha MURAT geçmiştir diyelimm... :queen:

sen paçalarımızı titretirken biz dua okuruz:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:07 ----------

hasan ben gazlamaya çıksam yemeği yer geri dönerken size karşı şeritte rastlarım:p siz kaçla gidiyorsunuz kuzum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:08 ----------

açıklıyorum,
tek rakibim JESSE:rendeer:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Bende merak ettim ve araştırdım konudan hiçbir mesaj silinmemiş.
Hasan dün aynı konuyu birkaç kere açmıştı belki ondan dolayı bir sorun olmuş olabilir ama bu konu başlığından hiçbir mesajın silinmediğine eminim.

Ayberkcim bence sen biraz yaşladın hangi konuya mesaj yazıdığını hatırlıyormusun.:p Ya da tüm suç DB-Error 'da :)

olayın duygusallıkla alakası yok...

sebep yokken mesajınız siliniyor!!! nedemek bu? resmen saygısızlık...

madem silinecek,ne işimiz var burda? nediye yorum yapıyoruz,paylaşıyoruz?

duygusallık demekle olayı çok basite indirgiyorsunuz...

ben dün akşam buraya cevap yazmıştım... SİLİNMİŞ!!!!!!! SEBEBİ NEDİR ACABA???

''Ben gelemiyorum,TURKBİKERS'la 80 kişilik motosiklet gurubuyla çanakkale şehitliğe gidiyoruz'' gibilerinden mesaj yazmıştım... daha öncede başka bir konuda sanırım fuar konusunda birşeyler yazmıştım,oda silindi... burdaki sebep başka bir motosiklet grubunun adının geçmesimi???? burda yanlış bir şey yazdığımı düşünmüyorum,sakıncalı bişeyde yok...
yetkililerden cevap bekliyorum. mesajım neden silindi?

çok merak ettim valla... :farao: umarım bir cevap verirler...

kendi keyifleri bilir;bunca zaman bazılarıyla yüzyüze bakmışlığımız,muhabbetimiz var... bu tip hareketler güven yıkar,samimiyete gölge düşürür...:bounce:

hasan köftesine varmısın?:p
kanka sen virajda delersin beni... :D
Kabul et Hasan, lastikleri dandik michellin, kafadan avantajlısın.:queen:
:fuaradan aldırmadınızmı adama lastik yaa...
ben FERHAT abiyle çatır çatır pazarlığa girdim 2 set aldık 620liradan...
sen paçalarımızı titretirken biz dua okuruz:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:07 ----------

hasan ben gazlamaya çıksam yemeği yer geri dönerken size karşı şeritte rastlarım:p siz kaçla gidiyorsunuz kuzum
biz gezmeye çıkıyoruz abi...
şakada peşine takılacak biri bulursam bende uzarım... ama bulamazsak arkadakileri bekleyerekten gideriz... :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:08 ----------

açıklıyorum,
tek rakibim JESSE:rendeer:

hasan kabul et dandik 2 ct leri aldı selim .. bendedim çok kral maxis vardiye ama dinlemedi :D

2 elmi aldı...

Bende merak ettim ve araştırdım konudan hiçbir mesaj silinmemiş.
Hasan dün aynı konuyu birkaç kere açmıştı belki ondan dolayı bir sorun olmuş olabilir ama bu konu başlığından hiçbir mesajın silinmediğine eminim.

Ayberkcim bence sen biraz yaşladın hangi konuya mesaj yazıdığını hatırlıyormusun.:p Ya da tüm suç DB-Error 'da :)

Ayberkin aklı çiğköftecilikte kaldığı için unutmuştur nereye yazdığını:):rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:24 ----------

Hasan eğer işlerimi ayarlaya bilirsem sizlerle biraz yol yapmak isterim özledim:)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Ayberk insanları suçlamak kolay, hemen eleştiri oklarını yöneticilere gönder. :bounce:
Ne olup bittiğini bilmeden destek olmak yorum yapmakta moda oldu.

Aşağıdaki konuya yazdığın mesaja bak.

20 Mart 2010 - Motosiklet Yıkama Günü..
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/73660-20-mart-2010-motosiklet-yikama-gunu-2.html

Mesajın burada duruyor.
http://www.motosiklet.net/forum/1993501-post26.html

Sen git başka konuya mesaj yaz sonra, "20.03.2010 cumartesi tekirdağ'a gidiyoruz..." konusundan mesajım silindi diye veryansın et, ilk önce nereye ne yazdığını hatırla.

Ayberkin aklı çiğköftecilikte kaldığı için unutmuştur nereye yazdığını:):rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:24 ----------

Hasan eğer işlerimi ayarlaya bilirsem sizlerle biraz yol yapmak isterim özledim:)

buyur abi gel bekleriz...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:28 ----------

Muhammet abi özlettin valla kendini ..:)

HAKAN abi eklesene msn mi...
[email protected]

Ayberk insanları suçlamak kolay, hemen eleştiri oklarını yöneticilere gönder. :bounce:
Ne olup bittiğini bilmeden destek olmak yorum yapmakta moda oldu.

Aşağıdaki konuya yazdığın mesaja bak.

20 Mart 2010 - Motosiklet Yıkama Günü..
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/73660-20-mart-2010-motosiklet-yikama-gunu-2.html

Mesajın burada duruyor.
http://www.motosiklet.net/forum/1993501-post26.html

Sen git başka konuya mesaj yaz sonra, "20.03.2010 cumartesi tekirdağ'a gidiyoruz..." konusundan mesajım silindi diye veryansın et, ilk önce nereye ne yazdığını hatırla.

sahalara dönmen güzel oldu...
benim yaptığım bir hatayı bu kadar araştırıp beni banlasan bile zoruma gitmez...:cat:
bu davranışın hem bize hemde diğer mod arkadaşlara örnek olmasını dilerim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar